Batman’da lise öğrencisi oğlundan 120 gün önce okul çıkışının ardından bir daha haber alamayan baba oğlunun bulunması için ölüm orucuna girdi.

Kayıp oğlu Necmettin Burak Kurt’u aramadığı yer kalmadığını ifade eden baba Şahin Kurt, oğlu bulunana kadar ölüm orucuna devam edeceğini söyledi.

Kanser hastası olduğunu ve eşinin de felçli olduğunu söyleyen Şahin Kurt, bir çocuğunun kalp hastası olduğu ve bir çocuğunun da kayıp olduğunu ifade etti.

Oğlunun bulunması için direneceğini belirten Kurt, “Kimsenin oğlumu almaya gücü yetmeyecek, direnişse, direniş, ölümse ölümüne kadar burada olacağım. Emniyete başvurdum halen bir sonuç alamadım. Biz kullanılacak insanlar değiliz. Biz bu ülkede insanca yaşamaya çalışan insanlarız. Ben çocuğumu kimseye yem etmek için yetiştirmedim. Benim kedim, kuzum kayıp değil, 120 gündür benim oğlum kayıptır ve benim ciğerime su serpecek bir tek kişi yoktur. Çocuğumdan haber gelmeyinceye kadar ölüm orucunu bırakmayacağım. Kefenimi alıp buraya geleceğim Allah kimseye evlat acısı vermesin” dedi. 

(ANF)