Birgün gazetesinden Olgun Kundakçı ve Seçil Türkkan'ın haberine göre Tarlabaşı'ndaki kentsel yenileme projesini yürüten Çalık Gayrımenkul tarafından projenin reklamlarında oynayacağı açıklanan Fransız aktör Jean Reno'nun Çalık Gayrımenkul'e yanıtı olumsuz oldu.

Basına açıklama yapan Çalık Gayrımenkul Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Yetgin, Jean Reno ile projenin lansmanında yer alması ve reklamlarında oynaması için anlaştıklarını duyurmuştu. Reno'nun menajeri Alexandra Schamis, “Herhangi bir anlaşma yapmadık" dedi. Projenin İstanbul'da en çok eleştirilen kentsel dönüşüm projelerinden biri olduğunu belirttiğimiz Schamis, "Projeyi inceledik ve reddettik” diye konuştu.

Çalık Holding Gayrimenkul Kurumsal İletişim Direktörü Mehmet Ger ise Reno'nun projede yer almayacağını ilk kez bizden duydu ve yaptığı açıklamada "Jean Reno ile görüşmelerimiz henüz devam ediyor, kesinleşmiş bir durum yok.” dedi.

NE OLMUŞTU?

Habertürk 'e konuşan Çalık Gayrımenkul Yönetim Kurulu üyesi Feyzullah Yetgin, Jean Reno'nun Tarlabaşı 360 projesinin lansmanında yer alacağını ve reklamlarında oynayacağını açıklamıştı. Yetgin, Reno'nun ile anlaşmaya vardıklarını söylemişti. Radikal gazetesine açıklama yapan Çalık Gayrımenkul Kurumsal İletişim Direktörü Mehmet Ger ise “Biz Jean Reno ile anlaştık, onu getireceğiz, reklamımızda oynayacak” diye konuşmuştu.