İstanbul'da etkili olan kar yağışı hayatı durdurdu. Özellikle Sarıyer'de yoğun olarak hissedilen kar yağışı nedeniyle Sarıyer'in Maslak üzerinden İstanbul'a bağlantısını sağlayan Hacıosman yokuşunda trafik durdu. Kar yüzünden araçlar yolda kaldı. Trafik, D-100 Karayolu Beylikdüzü mevkiinde de İstanbul istikametine tamamen durdu. Ayrıca kar yağışı nedeniyle yarın (21 Aralık 2012) ilk ve orta dereceli okullar da tatil edildi.

İDO'DAN SEFER İPTALLERİ

İstanbul’daki olumsuz hava koşulları nedeniyle İDO’nun bazı seferleri iptal edildi.

İDO’dan yapılan duyuruda, sabah saat 07.00’daki Yenikapı-Bandırma, 07.30’daki Bandırma-Yenikapı-Bostancı ve 08.00’daki Armutlu-Armutlu T.K. -Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü ve hızlı feribot seferlerinin yapılamadığı bildirildi. Saat 18.30’da yapılması planlanan Bandırma-Yenikapı hızlı feribot seferinin de yapılamayacağı bildirildi.

METROBÜSLERDE YOĞUNLUK

Öte yandan kentteki olumsuz hava koşulları metrobüs seferlerini de etkiledi. Özel araçlarıyla çıkamayan İstanbulluların da eklenmesiyle metrobüs durakları doldu taştı. Metrobüsler ana duraklarda tıka basa dolarken ara duraklarda bekleyen yolcular mağdur oldu. Tamamen dolu metrobüslere binemeyen vatandaşlar dakikalarca beklemek zorunda kaldı.