Anadolu Yakası'nın büyük bir bölümü, yarın sabah saatlerinden öğlene dek elektriksiz kalacak.

Üsküdar, Ümraniye, Ataşehir, Kadıköy, Sultanbeyli, Kartal, Maltepe, Şile, Tuzla, Beykoz ve Pendik'in bazı mahallelerine yarın elektrik verilemeyecek.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre yarın 09.00-13.3009.00-13.30 saatlerinde elektrik alamayacak yerler şöyle:

Üsküdar'da Bahçelievler Mahallesi, Ata 2 Sitesi, Kısıklı Mahallesi, Alemdağ Caddesi, Medıcana Hastanesi, Natoyolu Caddesi, Hospıtalium Hastanesi, Bulgurlu Mahallesi, Siltaş binası, İzzettinbey Caddesi, Elvankent ve Eltebran siteleri, Mavi Marmara, Fevzibey, Atalar, Günaydın, Bahar, Yurtseven ve Özgür sokaklar, İcadiye Mahallesi, Fıstıkağacı Sokak, Çamlıca Caddesi, Temaşa Sokak, Cumhuriyet Caddesi, Yunus Emre, Barışık, Özbekler Tekkesi, Yapmabebek, Soysop, Altınbabası sokaklar, Selami Ali Mahallesi, Vahi Öz, Babacan, Bıçakçı, Ekmekçibaşı sokaklar, ADESE market, Şehit Asteğmen Halil Ögel, Karakolhane, Karabağ, Bağrıyanık sokaklar ve civarı.

Ümraniye'de Atatürk Mahallesi, Alemdağ, Sütçü ve Natoyolu caddelerine, PTT Çıkmazı, Şeker Maslak, Nefis sokaklara, Doğanevler Mahallesi, Doğanevler Caddesi girişi, Ertan Ayrancı, Ceylan, Atlas, Beyaz Karanfil sokaklarına, Alemdağ Caddesi sol taraf Ihlamurkuyu'ya doğru, Meşe, Şengül, Çiğdem sokaklara, Şenel Caddesi, Cağrıkent Sitesi, Ihlamurkuyu Mahallesi, Bestekar, Celalettin, Kadife, Engin sokaklar, Altınşehir Mahallesi, Natoyolu Caddesi, Kaya Mercan, Kumru, Canberk Arınç ve Huma sokaklar.

Ataşehir'de İçerenköy Mahallesi, Adem Sokak, Karslı Ahmet Caddesi, Oyacı ve Atiye Hanım sokaklarına.

Kadıköy'de Sahrayıcedid Mahallesi, Feritbey, Kireçhaneler sokaklar, İnönü Caddesi, Çamlık Park sokak ve civarı, Fener Kalamış Caddesi, Gazi Mehmetçik, Iğrıp, Gülizar, Dalyan Aralığı, Kızıl Tuğ, Konuralp, Atlıhan, Alptekin sokaklar, Devlet Demir Yolları Tesisleri, Fenerbahçe Kalamış Belediye Sosyal Tesisleri ve Kalamış Marina.

Sultanbeyli'de Adil Mahallesi, Ünsa Fabrikası, Ahmet Yesevi Karayolu karşısı, Şeyh Şamil Caddesi, Müslüm Sokak, Kaptan-ı Derya Caddesi, Gönül, Çiğdem, Okul sokaklarına, Barbaros Caddesi köşesi ve civarı.

Kartal'da Yakacık Yeni Mahalle, Türk Telekom Santraline, Demirli İnşaat, Çarşı Mahallesi, Soğanlık Caddesi, Çam, Hastane Altı, Mehtap, Barış, Begonya, Badem, Sultan, Duygu, Elmas, Yıldız ve Suna sokaklar, Turizm-İş Kooperatifi, Havacılar Sitesi, Dostlar Yapı Kooperatifi, Haska İnşaat, Özkent Yapı ve Kırlangıç Yapı Kooperatifi.

Maltepe'de Atatürk Caddesi, Prof. Dr. Suphi Dönmezer ve Adalı sokaklara, Marmara Hastanesi, Alaçam, Yücelen, Lisealtı, Funda ve Galippaşa sokakları civarı.

Şile'de Küçükaşağı, Koltu, İsa köylerine ve İsaköy Bozahlat Mahallesi. Tuzla'da İstasyon Mahallesi, Hayat sitesi, Yayla Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi, Doğa, Lütuf, İhsan Ekmekçi sokaklar, Kazım Karabekir Caddesi ve bağlı sokaklar, Tümer İnşaat, Gaziosmanpaşa Caddesi, Akel, Tok sokaklar, Borsakent sitesi ve civarı.

Beykoz'da Paşamandıra Köyü ve Yeni Mahallesi. Pendik'te Ertuğrul Gazi Mahallesi, Aydos Caddesi, Kızılırmak, Mina, Ulubatlı, Hasan, Fındık, Şirin, Şair Nedim sokaklar, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Ceylan, Zeytin, Bostan, Ecdat, Adalet, Yağmur, Bereket ve Petek sokaklar, Sülüntepe Caddesi, Bilal Hebeş, Şeyh Şamil ve Mevlana caddeleri, Necip, Özbek, Farabi ve Yavuz Sultan Selim sokaklar.