Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, bir hafta önce işsiz kalan ve bir süredir maddi sıkıntılar yaşadığı öğrenilen Tolunay C. (24), yalnız yaşadığı evinde, 'Buraya kadar' yazılı intihar notu bırakıp, kendini tavana asarak intihar etti.

Satış temsilcisi olarak çalıştığı kuruyemiş firmasından, geçen hafta ayrıldığı öğrenilen Tolunay C., bugün saat 15.00 sıralarında arkadaşları tarafından yalnız yaşadığı Pamukkale ilçesi, Anafartalar Mahallesi'ndeki evinde iple tavana asılı halde ölü bulundu. Arkadaşlarının durumu bildirmesi üzerine gelen ekipler, son zamanlarda maddi sıkıntılar yaşadığı belirlenen Tolunay C.'nin 'Buraya kadar' yazılı bir not bırakıp, intihar ettiğini belirledi. 

Evrensel'de yer alan habere göre, Tolunay C.'nin cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis, Tolunay C.'nin intiharı ile ilgili soruşturma başlattı.

GEÇEN HAFTA İKİ KİŞİ İŞSİZLİK VE GEÇİM SIKINTISZI YÜZÜNDEN KENDİNİ YAKMIŞTI

12 Ocak günü inşaat işçisi Sıtkı Aydın, “Geçinemiyorum” diyerek Meclis Devlet Hastanesi'nin önünde kendini ateşe vermişti

Dün ise Balıkesir'de cezaevinden denetimli serbestlik uygulaması kapsamında çıkan Mustafa Birgül, iş isteklerine olumsuz cevap verilmediği için üzerine benzin döküp kendisini ateşe vermişti.