Minimalist dekorasyon fikrinin popülaritesinin artırması üzerine pek çok dekoratif ürün evlerdeki kullanım süresini doldurdu. Aslında mantıklı düşünecek olunursa küçük, büyük süs eşyaları, incik boncuklar evinizde temizliği zorlaştırıyor ve toz almak gibi kısa süreli bir ev işini dahi iki katı sürede yapılabilir kılıyor. Aynı zamanda birçoğu çabuk kırılabilir olduğu için zaman zaman sıkıntılara yol açabiliyor. Evinizin görünümünü güçlendirecek, sizi zorlamayacak ve oldukça hoş bir görünüm sunacak yenilikçi fikirleri internette kolayca bulabilirsiniz. Üstelik online alışverişlerde geçerli indirim kodu fırsatlarıyla bu işi çok ucuza getirilebilir. Özellikle duvarlarınızda farklı tablolar, değişik kitaplıklar ile dekorasyon anlayışınıza yeni bir boyut kazandırılabilir.

Duvar dekorasyonu pek çok kişi tarafından önemsenmektedir. Tablolar, aynalar, saatler dışında ışıklandırma yardımıyla da evinize hoş bir hava katabilirsiniz. Evinizdeki tabloları ışıklandırarak çok daha güçlü bir görüntü elde etmek mümkün. Bunlar için online alışveriş siteleri pek çok seçenekle karşınıza çıkıyor. Led ışıklardan yardım alabileceğiniz gibi duvara sabitlenmiş renkli ışıklar da kullanılabilir. Salon, oturma odası, yatak odası gibi alanlarda bu dekorasyon ürünleri rahatlıkla kullanılabilmektedir. Özellikle evin mevkiinden dolayı aydınlık odalara sahip değilseniz bu aynı zamanda odaları aydınlatacağı için ortamı daha iç açıcı bir hale getirecektir. Ev içerisinde yüksek yerler dışında alçakta olan yerlerde de bu ışıklandırmalar kullanılabilir. Örneğin dubleks, tripleks bir eve sahipseniz merdivenleri bu tarz ışıklarla süsleyebilirsiniz. Bunlar hem işlevsel olacak hem de dekoratif yönden evinizi hoş bir hale getirecektir. Son zamanlarda modern kitaplıklar yapılmaya başlandı. Sadece kitap değil süs eşyalarını, çerçeveleri de koyabileceğiniz bu kitaplıkların etrafını ışıklandırarak geceleri güzel bir görüntü elde edilebilir. Tüm bu ürünleri uygun fiyata evmanya sitesinde bulabilirsiniz. Ayrıca evmanya indirim kodu kullanılarak alışverişleri ekstra ucuzlatmak da çok basit. Kupon kodları bedava ve kullanımı sadece birkaç saniyenizi alır.

Masa ve Vitrinler Boş Kalmasın

Her ne kadar minimalist dekorasyon fikri hoş olsa da alışkanlıklardan vazgeçilemiyor. Türk insanları masa ve vitrinleri boş görmeye alışkın değil. Bu yüzden pek çok yeni ürün karşınıza çıkıyor. Aynı zamanda bunlar sadece süs amaçlı kullanılmıyor, işlevleri de bir hayli fazla. Örneğin farklı mumluklar karşınıza çıkıyor. Bunlar hem günlük hayatta kullanabileceğiniz hem de masalarınızda şık bir görüntü sağlayacağınız ürünlerdir. Dergi ve gazete koymanız için farklı şekillerde ürünler görebiliyorsunuz. Bunlar dışında içecek şişelerini koyabilmeniz için çok kaliteli tasarımlar yapılıyor. Bunlar görüntü bakımından doyurucu olmakla birlikte işlevseller. Masa lambalarında ise özellikle ahşap modeller dikkat çekiyor. Tüm bunlara internet ortamından kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda boyut ve özellikleri de yazılı olduğundan alışverişten memnun olmama gibi riskle karşılaşmamış olursunuz. Ödeme kolaylıkları ve kampanyalar sayesinde evinizi uygun fiyatlarla dekore edebilirsiniz.