İstanbul Şişli’de, itfaiye ekiplerine saldıran kişileri engellemeye çalışan Beşiktaşgenç güreşçi Cem Yılmaz (16) bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan Yılmaz hayatını kaybetti. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, 5 Ocak Pazartesi günü, saat 19.30 sıralarında, Feriköy Cami Sokak’ta meydana geldi. İddialara göre, gecekondu yangınını söndürmeye çalışan itfaiye ekipleri bir grubun taşlı müdahalesine uğradı. Olayı gören Cem Yılmaz, şahısları engellemeye çalıştı. Bu sırada bıçaklı saldırıya mazur kalan Cem Yılmaz, yaralı olarak Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yılmaz, buradaki bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ’NDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Cinayete kurban giden Cem Yılmaz’ın sporcu olduğu öğrenildi. Beşiktaş Kulübü de Cem Yılmaz’ın vefatı sebebiyle başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda, “Güreş Takımımızın lisanslı sporcularından Cem Yılmaz, dün elim bir olay sonucu genç yaşında aramızdan ayrıldı. 2012-2013 sezonunda İstanbul şampiyonu Cem Yılmaz’ın genç yaşında yaşamını yitirmesi, kulübümüzü ve camiamızı derinden üzmüştür. Merhumun cenazesi yarın öğle namazına müteakip Feriköy Yayla Cami’nde kaldırılacaktır. Cem Yılmaz’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz” denildi.