Günümüzde, yoğun iş yaşamı şartları, büyük şehirlerde hızlı akan yaşam yüzünden günbegün yalnızlaşıyoruz. Bizim gibi, yoğun bir karmaşanın içinde bulunan insanlar ile buluşup sohbet etmemiz imkansızlaşıyor. Dertlerimizi azaltamayıp, mutluluklarımızı çoğaltamıyoruz. Mecburi insan ilişkileri yüzünden, gittikçe yapaylaşan bir hayatın içinde kendimizi de yapaylaşmış olarak buluyoruz. Yoğun iş hayatı nedeniyle; insanlarla yalnızca iş yerlerinde karşılaşabiliyoruz. İş yerlerindeki insan ilişkileri, kimi zaman mecburiyet üzerine kuruludur, bu mecburi ilişkilerde hiçbir zaman gerekli samimiyeti elde edemiyoruz ve yaşadığımız iyisinden kötüsüne bütün olayları içimize atıyoruz. İş yerlerindeki insanlarla ilişkilerimiz ne kadar sağlam olursa olsun, arkadaşımıza anlattığımız bir olayın bir başkası tarafından duyulması ise kaçınılmaz bir hale geliyor. Ve biliyoruz, kimse hayatına dair özel ayrıntıların bir başkası tarafından duyulmasını istemez.

İş hayatı yüzünden sosyal hayatı kaçırıyoruz, sosyal hayatı kaçırdıkça da kendi içimize kapanıyoruz. Kendi içine kapanma süreci de eninde sonunda psikolojik rahatsızlıklara neden oluyor. İşler, bu noktaya gelmeden engellemek bizim için daha karlı olmaz mıydı? Her canınız sıkıldığında sizi dinleyen insanlar ile konuşmak ve muhabbet etmek sizi muhabbet etmek, sizi mutlu etmez miydi? Her zaman yanınızda olacak insanlar ile dertlerinizi hafifletmez miydi?

Eğer bu sorulara cevabınız evet ise; ortamim.com ile tanışma zamanınız gelmiş demektir. Yalnızlık, her zaman yorucudur ve insanın kendini tüketmesine neden olur. Bunları yaşamamanız için; size doğru ve güvenilir sohbet odası hizmetini sunuyoruz. İsterseniz telefonunuzdan, isterseniz bilgisayarınızdan ulaşabileceğiniz ortamim.com, tercih ettiğiniz cihaz aracılığı ile kaliteli sohbet ortamında dertlerinizi azaltırken mutluluklarınızı çoğaltmanızı sağlayacak. Kesintisiz sohbet ortamına tek seferde erişmenizi sağlarken aynı zamanda ‘’güvenilir chat ortamı’’ anlayışımız ile sizleri her an koruyoruz.

Sitemiz, ortamim.com ile isterseniz bilgisayarınızdan isterseniz telefonunuzdan canlı sohbet odalarına katılabilirsiniz. Sıkıntılarınızı buradaki insanlar ile paylaşabilir ve sıkıntılarınıza çare olacak insanlar ile tanışabilirsiniz. Sıkıntılarınızı bu konuda deneyimli insanlar çözüme kavuşturabilirsiniz. İstediğiniz sohbet odasına girebilir, burada sizinle konuşmaktan çekinmeyen insanlar ile sohbet edebilir, çevrenizi genişletebilir ve samimi ilişkiler kurarak canınızı sıkan problemlerden kolayca kurtulabilirsiniz.

İstediğiniz sohbet odasında 7/24 sıkıntılarınızı paylaşabilir veya istediğiniz konu hakkında kendinize yakın bulduğunuz insanlar ile sohbet edebilirsiniz. Sohbet odalarına bakış açısının ne kadar olumsuz olduğunun farkındayız. Ancak, kabullenmemiz gereken bir gerçek var: Çok yoğun bir iş hayatının içindeyiz, saatlerce yalnızca işimizi düşünüp işimiz hakkında konuşuyoruz. Bu yoğun iş yaşamının ardından, yaşadığımız şehirlerde içinde bulunduğumuz koşuşturmanın içinde yeni insanlarla tanışamıyor ve yalnızlık içinde yaşıyoruz. Bu yalnızlıktan kurtulmamız için; internet, bize en yakın kurtuluş aracıdır. Her ne kadar, internet üzerinden edinilen arkadaşlık ilişkilerine bakış açısı olumsuz olsa da, gerçekçi bir pencereden bakarsak yalnızca hayatımıza giren insanların bizim ruh eşimiz olacağını düşünmek büyük bir hatadır. İnternet, dünyadaki bütün insanları yakınlaştırıp mesafeleri kısaltırken, onun sunduğu bu önemli hizmeti neden görmezden gelelim? Ruh eşimiz olacak ve yalnızlığımızı paylaşacak olan insanın, yalnızca yaşadığımız şehirde olacağını veya hayatımıza pat diye girebileceğini nasıl bilebiliriz ki? Belki yalnızlığınıza çare olacak insan, size en uzak şehirde yaşıyor olabilir. Bu insan ile tanışmanızın tek yolunun internet olduğunu kabullenmeniz gerekiyor.

Yoğun hayatlarımız dolayısıyla çoğu zaman, kendimizi dev bir yalnızlık çemberi içinde buluyoruz. Birbirine iyi gelebilecek çoğu insan, birbirlerinin hayatına girmeden, birbirlerini teğet geçip hayatlarını mutsuzluk içinde geçiriyorlar. Kendinize en yakın insanı ve sizi en mutlu edecek insanı bulmanız için tek çareniz ortamim.com’dur. İsterseniz nickname ile kayıt oluşturursunuz, tercih etmezseniz siteye kaydolmadan hayatınızı güzelleştirecek insanlar ile tanışabilirsiniz. Sizi mutlu etmek için ortamim.com’da sizi bekliyoruz.