Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrol olduğu Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakterine hayat veren Buçe Buse Kahraman'ın araya menajerini sokup senaryoya müdahale ettirdiği iddia edildi.

Bu iddia ise Pelin karakterinin fanlarını kızdırdı.

Çetin Tekindor, Emre Altuğ, Gözde Kansu gibi sevilen ve başarılı oyuncuların yer aldığı dizi, bu sezonun en çok ses getiren yapımlarından biri oldu.

Kazım Ağa, İfakat, Esme, Suna, Abidin ve daha birçok karakter en az başrol oyuncuları kadar dikkat çekiyor ve gündem oluyor.

O karakterlerden biri de kuşkusuz Ferit'in bir türlü kopamadığı sevgilisi Pelo... Buçe Buse Kahraman'ın hayat verdiği karakterin seveni kadar sevmeyeni de çok fazla.

Evli olan Ferit'le ısrarla ilişkisini sürdürmesi, Ferit ve Seyran'ın arasına bir kara kedi girmesi Pelin'e karşı seyircilerde olumsuz bir etki bıraktı.

Bir yandan da Seyran'ın sonradan bu ilişkiye dahil olduğu için ve Ferit'i gerçek anlamda sevdiği için Pelin'in içinde bulunduğu durumu anlamaya çalışan ve ona hak verenler de oldu.

Son bölümde de Ferit'e takıntılı bir şekilde aşık olan Pelo'nun yavaş yavaş kopuşunu izlemiştik.

Pelin uzaklaşmaya çalışsa da Ferit'in ısrarla peşinden gitmesi de nefret oklarını Ferit'e döndürmüştü.

Önceden Ferit'in peşinden koşan Pelo'nun son bölümde kendi yoluna gitmesiyle birlikte ortaya bir iddia atıldı.

Bir kullanıcı, Pelin karakterini canlandıran Buçe Buse Kahraman'ın menajerini araya sokup senaryoda değişiklik yaptırdığını iddia etti.

Bu değişiklik nedeniyle Pelin'in gururlu kıza dönüştüğünü belirtti.

1-75

2-58

3-36

4-18

5-15

6-10