Gayrimenkul sektöründe adından sık sık söz ettiren Mülk Kaynak Yönetim Kurulu Üyesi Gürkan Siviş, yine yabancı yatırımcıların bir numaralı tercihi oldu. Mesleğinde uzun yıllar boyunca başarılı bir performans gösteren Gürkan Siviş, Türkiye’ye yatırım yapmak isteyen yabancıların tercihi olmaya devam ediyor. Özellikle pandemi sonrasında toparlanma sürecinde gayrimenkul sektörünün yeniden şaha kalkması beklenirken, yabancılardan gelen gayrimenkul yatırımları da önem taşıyor.

Başkent Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin önemli gayrimenkul yatırımlarının olduğu bölgelerde Mülk Kaynak Yönetim Kurulu Üyesi Gürkan Siviş tercih ediliyor. Irak, İran, Rusya, ABD, Almanya ve daha pek çok ülkeden konut ve taşınmaz yatırımı yapmak isteyen yabancılar, hedeflerine ulaşırken Gürkan Siviş’ın profesyonel danışmanlık hizmetinden destek alıyor.

Gayrimenkul Yatırım Tercihleri Değişti 

Mülk Kaynak Yönetim Kurulu Üyesi Gürkan Siviş, gayrimenkul sektöründe uzun yıllar boyunca memnuniyet odaklı ve profesyonel danışmanlık hizmeti sunuyor. Hızlı gelişen dijital dönüşüme ayak uyduran isimlerin başında gelen Gürkan Siviş, bu özelliği sayesinde gayrimenkul yatırımcılarının tercihi haline geldi. Sadece yerli değil aynı zamanda Türkiye’de kazanç sağlayan gayrimenkul yatırımları yapmak isteyen yabancı uyruklular da Andaç’ı tercih ederek hedeflerine ulaşabiliyor.

Koronavirüs pandemisi sonrasında hayatın pek çok farklı alanında dinamiklerin değiştiğini söyleyen Mülk Kaynak Yönetim Kurulu Üyesi Gürkan Siviş, gayrimenkul sektörüne yönelik açıklamalar yaptı: “Koronavirüsün hayatımıza girmesiyle tüm düzenimiz değişti. Bu değişimde gayrimenkul sektörünün etkilenmemesi imkânsızdı. Özellikle evden çalışma modelleri ile ofis ihtiyaçlarındaki değişim ve dönüşüm yaşandı. Büyük ofisler yerine daha küçük ofislere taşınanların sayısı arttı.”

Yabancılara Özel Gayrimenkul Danışmanlığı

Yabancı uyruklular, 2018 yılında değiştirilen Türk vatandaşlığı kanununa göre Türkiye’de belirli kriterlerde konut satın aldıklarında Türk vatandaşlığı hakkına sahip olabiliyor. Bu konuya dikkat çeken Mülk Kaynak Yönetim Kurulu Üyesi Gürkan Siviş, son yıllarda yabancıların gayrimenkul yatırımlarının arttığını belirtti.

Türkiye’de konut ve diğer taşınmaz yatırımları yapan yabancılar, profesyonel destek almak için Gürkan Siviş’ı seçiyor. Yabancı uyruklular, gayrimenkul sektöründe deneyim sahibi olan Andaç sayesinde istedikleri şartlara sahip konutlara kısa sürede kavuşabiliyor.