Konaklama ve organizasyon hizmetleri sunmakta olan Vera Palas Hotel, 2021 yılında Bursa’da faaliyetlerine başladı. Kurulduğu andan itibaren çalışmalarını profesyonel çizgide sürdüren Vera Palas, özellikle düğün törenleri için tercih edilen bir işletme. Vera Palas Sahibi Batuhan Çakır, müşteri odaklılık ilkesi dahilinde çalışmalarda bulundukları için tercih edildiklerinin altını çizerek konuyla ilgili açıklamalarda şu sözlere yer verdi: “Deniz kenarında konumlanmış olan otelimiz ile hem konaklama hem de organizasyon hizmeti sunuyoruz. Konumumuz gerçekten çok iyi. Müşterilerimize mavi ile yeşili bir arada sunma şansına sahibiz.”

Özellikle deniz kenarında bir düğün isteyen ve havuz başı konsepti tercih etmek isteyen kişilere yenilikçi seçenekler sunduklarının altını çizen Çakır, “Düğün törenlerinde çok özel seçenekler sunduğumuz için birçok kişi bizi seçiyor. Bu da elbette bizi oldukça mutlu ediyor. Düğün törenlerinin yanı sıra nikah, nişan, kına için de hizmette bulunduğumuzu söyleyebilirim.” ifadelerinde bulundu.

Mavi ile Yeşili Bir Araya Getirerek Muhteşem Bir Atmosfer Sunuyoruz

Deniz kenarında konumlanan ve Marmara Denizi gören bir manzaraya sahip olan Vera Palas; Düğün, kına, nişan, nikah başta olmak üzere birçok farklı organizasyona ev sahipliği yapıyor. Geniş bir hizmet seçeneğine sahip olduklarının altını çizen Batuhan Çakır, mavi ile yeşili bir araya getirdiklerini belirtti: “Özellikle kır düğünü konsepti için havuz başı düğün seçeneklerimiz oldukça ideal. Hem doğayla baş başa kalmak hem de denizin muhteşemliğini hissetmek isteyen kişilere yenilikçi seçenekler sunuyoruz. Müşterilerimizin memnun olması ve kaliteli bir hizmetten yararlanmaları bizim için çok önemli. Bu nedenle çalışmalarımızı profesyonel bir çizgide sürdürüyoruz.”

Çiftler için Muhteşem Düğün Seçeneği Sunuyoruz

Çiftler için benzersiz bir düğün seçeneği sunduklarını belirten Batuhan Çakır, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Havuz başı ve teras olmak üzere iki farklı seçenekten meydana gelen bir düğün töreni konseptimiz bulunuyor. Bunların her ikisi de kendisine göre çeşitli avantajlara sahip. Bu nedenle hem havuz başı hem de teras düğün töreni konseptimiz tercih ediliyor. Amacımız çiftlerin kendilerini çok özel hissetmelerini ve her şeyin istedikleri gibi olmasını sağlamak.”