Batman’ın Beşiri ilçesinde 16 Temmuz’da şüpheli şekilde ağır yaralanan ve Batman merkezde özel bir hastaneye kaldırılan 18 yaşındaki İ.E’ye, Siirt’te görev yapan uzman çavuş M.O’nun tecavüz ettiği ortaya çıkmıştı.

İÇ ORGANLARI PARÇALANMIŞ 

Jinnews’in haberine göre; İ.E’nin hastanede tedavisi devam ederken, doktorları, yüzde 80 felçli kalabileceği bilgisini verdi. Doktorların aktardığına göre iç organları parçalanmış ve büyük hasar görmüş olan İ.E’nin böbrekleri de su topladı. İ.E’nin hâlâ cihaza bağlı yaşam mücadelesi verdiği belirtildi.

TECAVÜZCÜ HÂLÂ SERBEST 

Fail uzman çavuş M.O. ise gözaltına alındıktan ve savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı. Ailenin, avukatların ve kadınların tüm çağrı ve çabalarına rağmen fail hâlâ tutuklanmadı.

Gizlilik kararı uygulanan dosyada uzman çavuş M.O’nun ifadesinde, İ.E. ile herhangi bir cinsel birliktelik yaşamadıklarını ileri sürdü. Cinsel saldırıyı reddeden O’ya savcılıkta tecavüzü doğrulayan Adli Tıp Raporu da soruldu. O’ya savcılık sorgusunda, İ.E. ile Siirt’te buluştuklarında “alkollü” olduğunu söylediği öğrenildi.