Şarkıcı Şivan Perwer'in seçim panolarında fotoğraflarının kullanılmasından rahatsız olduğu iddia edildi.

Kürt Sanatçı Şivan Perwer Vâkfı, AKP tarafından Urfa'da seçim panolarında sanatçı Şivan Perwer'ın fotoğraflarının kullanmasından rahatsızlık duyduklarını açıkladı.

Vakıf yetkilileri, Sanatçı Şivan Perwer'in memleketi Urfa'da AKP tarafından kendisine ait fotoğrafların seçim panolarında kullanmasına tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde AKP'nin Urfa'daki bir seçim panosunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Şivan Perwer'in; Diyarbakır buluşması sırasında çekilen fotoğraflar kullanılmıştı.

Şivan Perwer Vakıf Müdürü Haji Ahmed; Perwer'in seçim propagandasında kullanılan fotoğraflardan rahatsız olduklarını söyledi. Ahmed, parti afişlerindeki fotoğrafların kendilerine sorulmadan kullanıldığını ifade etti.

Ahmed "Şivan Perwer bir millete mal olmuş bir sanatçıdır. Kendisi hiçbir siyasi partinin siyasi propagandasında yer almadı. Bundan sonra da yer almayacak" şeklinde konuştu.

Kendisine danışılmadan seçim panolarında kullanılan fotoğrafların Şivan Perwer'i üzdüğüne dikkat çeken Ahmed, Şivan'ın her zaman sanatı ile kendini ifade ettiğini bundan sonrada böyle devam edeceğini vurguladı.  (urfahaber.net)