Oyunculuk ve şarkıcılık kariyerlerinin yanı sıra reklam filmlerinde rol alan ünlü isimlerin 2023 ücretleri belli oldu.

Birçok ünlü isim yalnızca kendi kariyeriyle para kazanmıyor. Sayısız şarkıcı ve oyuncuyu reklam filmlerinde de izliyoruz. Ünlü isimlerin reklam filmlerinden kazandığı ücretler zaman zaman gündeme geliyor. Ünlülerin 2023  reklam ücretleri belli oldu. 

Magazin dünyasının gözde isimlerini sıkça ekranlarda görüyoruz. Birçok şarkıcı ve oyuncunun inanılmaz bir hayran kitlesine kavuşmuş durumda.

Birçok oyuncu ve şarkıcı yalnızca kendi mesleğini yaparak ekranlarda yer almıyor. Yıldız isimlerin büyük bir kısmı aynı zamanda reklam filmlerinde de yer alıyor.

Tv8 ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2.Sayfa programında ünlü isimlerin 2023 yılında ne kadar reklam ücreti alacağı açıklandı. Peki hangi ünlü ne kadar alacak?

Reklamların aranan yüzlerinden biri haline gelen Fahriye Evcen ve eşi Burak Özçivit birlikte bir reklamda oynamak için 1 milyon dolar yani 18 milyon TL istiyor.

Her bir konserinden ortalama 500 bin TL kazanan Hadise, reklam filminde oynaması halinde 10 milyon TL kazanacak.

Hande Erçel'i bu zamana kadar birçok reklam filminde izledik. Ünlü oyuncu reklam kaşesine zam yaptı ve istediği ücret 8 milyon TL oldu.

Yalı Çapkını yıldızları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir reklam filminde oynamaya yeşil ışık yakan isimlerden oldu. Oynadıkları dizide bölüm başına 100 bin TL kazanan iki oyuncu reklamda oynamak için 4'er milyon TL istiyorlar.

Kıvanç Tatlıtuğ, bu zamana kadar birçok markanın reklam yüzü oldu. Reklamların olmazsa olmaz isimleri arasında yer alan yakışıklı oyuncu reklamlarda oynamak için 10 milyon TL talep ediyor.

8 yılın ardından yeniden televizyon ekranlarına dönmeye hazırlanan Serenay Sarıkaya reklam filminde oynaması halinde 15 milyon TL kazanacak.

Reklam dünyasına adım atmaya olumlu bakan Ebru Gündeş listenin zirvesinde yer aldı. Ünlü şarkıcının reklam kaşesi ise tam 18 milyon TL...