Kocaeli'nde üniversite öğrencisi bir kadın, polis memuru erkek arkadaşı ile başka bir polisin evine misafirliğe gitti.

İddiaya göre üniversite öğrencisi, 7'inci kattaki evin penceresinden 'düşerek' ağır yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kocaeli Körfez’de, iddiaya göre erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen bir polis memuruyla birlikte yine bir polis memuru olan O.Ç.'nin evine misafirliğe giden üniversite öğrencisi, 7’nci kattaki dairenin penceresinden düştü. Ağır yaralanan üniversite öğrencisi yoğun bakımda tedavi altına alınırken, iki polis memuru ve evde bulunan bir genç kadın gözaltına alındı.

Olay sabah saat 06.30 sıralarında, Körfez ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde bulunan bir sitede meydana geldi. Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesinden bir son sınıf öğrencisi, polis memuru olan arkadaşı A.B. ile birlikte polis memuru olan arkadaşları O.Ç.’nin evine gitti.

Ğniversite öğrencisi sabah saatlerinde 7’nci katta bulunan dairenin penceresinden aşağı düştü. Olayı görenlerin haber vermesi üzerine 112 Acil Sağlık ekibi geldi. Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan üniversite öğrencisinin vücudunda kırıklar bulunduğu belirlendi.

Ağır yaralanan üniversite öğrencisi yoğun bakımda tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Polis olay yerinde incelemede bulunurken, polis memurları A.B. ile O.Ç. ve kız arkadaşı gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.