Alın teri ve emeği ile milyonları doyuran çiftçilere doğallığı ve kaliteyi birleştirerek üretimi gerçekleştirilen organik gübre çeşitleri ile destek olan Unisalver firması, bereketli mahsul ve bereketli kazanç için çalışmayı sürdürüyor.

Sağlıklı beslenmenin herkesin hakkı olduğu inancı ile yola çıkan firma, yaklaşık 20 yıldır doğaya saygılı, halka hizmeti anlayış politikası olarak benimsemiş şekilde en kaliteli ürünleri ortaya çıkarıyor.

Tedarik Süreçlerinde Başarı

Tarım sektöründe çiftçilerin her zaman yanında olan marka olarak adını duyuran Unisalver, toprağın hakkını veren işlere imza atıyor. Üretimde her zaman en yüksek verim alma hedefi ile yoluna devam eden kuruluş, sıvı gübre üretiminde tarım sektöründe gelişim, güven ve kalitenin adresi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Sektördeki ve teknolojideki gelişmeleri takip ederek bütünleştiren ve müşteri odaklı bir yaklaşımla hizmet veren firma, kaliteli gübrelerini çiftçilere en uygun maliyet ile ulaştırmayı hedefliyor. Hizmet sürekliliğini yenilikçilik, girişimcilik ve güvenilirlik ile şekillendiren iş anlayışına sadık kalarak tedarik süreçlerini başarı ile yürütüyor.

Alanında Rakip Tanımıyor

Çiftçilerin beklentisini karşılamayı önemseyen Unisalver tarım sektöründe sürdürülebilir değerler kazandırabilmek için üretici ve tüketicilerin hayatına dokunmaktan heyecan duyuyor.

Kurumsal kimliğindeki başarısını ahlaki değerleri ile benzersiz bir şekilde bütünleştiren marka, bu sayede alanında rakipsiz kalmayı başarıyor. Dinamik bir kurumsal yapıya sahip olması pazar payının yükselmesini ve hedeflerinin büyümesini desteklerken sürekli gelişen yapısı vazgeçilmez bir prensip olarak yansıyor.

https://www.unisalver.com.tr/