Umre turları; Umre, yapılması sırasında pek çok önemli noktanın bilinmesi gereken, ulvi bir görevdir. Bu yüzden, profesyonel rehberler eşliğinde yapılmalıdır. Suudi Arabistan devletince verilen vizeler, umre fiyatları umre süresince geçerli olduğundan, bir gidişte tamamlanıp, ülkeye geri dönülmesi gerektiğinden, kısıtlı bir zamanda gerçekleştirilebilmektedir. Bu sebeplerden dolayı, henüz göreve başlamadan, tüm umre programınızın yapılmış olması gerekmektedir. Umreturlari.net adresimizde görebileceğiniz gibi, farklı bütçelere göre hazırlanmış, farklı programlarımız vardır. Tüm umre programlarının ortak noktaları olduğu gibi; konaklanacak otel, Mekke ve Medine’de kalınacak gün sayıları, yemek çeşitleri ve sayıları, ulaşım seçeneklerindeki değişiklikler gibi faktörler, programları farklılaştırmaktadır.

Umre Programı

Gidilecek olan yerler, yapılacak görevler, serbest ibadet zamanları ve dinlenme zamanları, programlarda net olarak belirtilmektedir. Ülkemizden ayrılmadan önce, seyahatiniz boyunca yapacağınız her şey, programlarda, adım adım belirtilmektedir. Ne yapacağınızı, ne zaman yapacağınızı, henüz oraya varmadan biliyor olmak, kendinize ait programınızı yapabilmeniz için, sizlere kolaylık sağlayacaktır. Umre turları, belli bir süre içinde gerçekleştirilmesi zorunlu olan kutsal görevinizi, tam olarak yerine getirmenizi sağlayabilmek için yapılmaktadır. Profesyonel rehberlerimiz, her dakika size eşlik ederek, umre programını takip etmenizi sağlayacaktır. Şirketimiz aracılığıyla, umre turları katılmak ve sizin için yapılan umre programına uymak, görevinizi yerine getirirken, rahat ve huzur için olmanızı temin edecektir.

Umre Programı Çeşitleri

Birbirinden farklı umre programlarımızı inceleyerek, size en uygun olanı, danışmanlarımızdan yardım alarak, seçebilir ve hiçbir düşünce karışıklığına yer bırakmayan netlikte, bu kutsal umre görevinizi, yerine getirebilirsiniz. Düzenlediğimiz umre programları çeşitleri, sizi görevlerinizi yaparken, rahat hissettirmek ve ibadetiniz dışında herhangi bir konuda düşünmek zorunda bırakmamak için düzenlenmektedir. Kendinizi, uzman rehberlerimize emanet edebilir, tamamen umre vecibenizi yapmaya odaklanabilirsiniz. Programlarımızdaki, serbest ibadet zamanları ve dinlenme zamanlarını, Mekke ve Medine’yi gezerek ve alışveriş yaparak da kullanabilirsiniz. Profesyonel ekibimiz, bu konuda da, her zaman yanınızda olacak, size rehberlik edecektir. Programa sadık kalarak, rehberlerin söylediklerini yaparak, yanlış mekânlara giderek, maddi ve manevi zarara uğramaktan kaçınmış olacaksınız. Umre programlarımız, sizi ziyaretiniz boyunca, huşu içinde ibadetinizi yapabilmeniz için, gerekli tüm ayarlamalar yapılarak düzenlenmektedir.