Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bir kez daha Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanlığı adayı için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı desteklediklerini söyledi.

Özdağ, "Halk Mansur Yavaş diyor, onun için Mansur Yavaş Beyi göreve davet ettik" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz gün FOX TV’de İsmail Küçükkaya'nın programına katılan Özdağ, "Biz Zafer Partisi olarak bir yumuşak geçişi yönetebilecek ve halkın her kesiminden oy alabilecek kişinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olduğunu gördük. Biz Zafer Partisi olarak Mansur Yavaş'ı göreve çağırıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

ANKA'nın haberine göre İstanbul Esenler'de esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Özdağ, bir kişinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığını destekleyip desteklemediklerine ilişkin sorusuna şu yanıtı verdi:

"Mansur Yavaş’ı destekliyoruz. Çünkü Mansur Yavaş’ın Türk toplumunda çok karşılığı var. Bir başka partide ama biz Zafer Partisi olarak diyoruz ki, önemli olan Türkiye’nin çıkarları. Her partiden oy alabilecek bir insan cumhurbaşkanı adayı olarak. Onun için biz Ekmeleddin İhsanoğlu gibi dayatılmasını istemiyoruz. Halk Mansur Yavaş diyor, onun için Mansur Yavaş Beyi göreve davet ettik."