Görkem Uludüz yapımcılığında çekimleri son hız devam eden ‘’Gazi’nin Şarkıları’’ isimli belgesel film seyircisi ile buluşmak için gün sayıyor. Yapımın dikkat çeken yanlarından biri olarak Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yeğeni Selin Söğütlügil’in ilk ağızdan anlattığı daha önce hiçbir yerde anlatılmamış ve pek bilinmeyen Atatürk anıları beyaz perdede yer alacağı ilk günden itibaren seyircisini derinden etkileyecek. Bu eşsiz anılara aynı zamanda Atatürk’ün sevdiği şarkılar eşliğinde duygu yüklü sahnelerin eşlik edeceği belgesel filmin yönetmeni ise Onur Ögden.

Belgesel filmde Mustafa Kemal Atatürk’ü oyuncu Mert Baymak oynuyorken Uludüz Medya’nın parlayan yıldızı Aycan Balkan da Fikriye Hanım rolü ile seyirci karşısına çıkacak. Ayrıca Müjdat Gezen, Bedri Baykam, Nefise Karatay, Haluk Özenç ve Metin Uca gibi değerli isimler de anlatımları ile belgesel filmin daha renkli bir hal almasını sağlayacak.

gazinin-sarkilari-ic

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucu lideri ve milli değerimiz olan Atatürk’ün şahsi kişiliğini, sanat ve müzik hayranlığını konu alan filmin yapımcısı Görkem Uludüz bu benzersiz yapım için şu şekilde konuştu:

‘’Hayatım boyunca hiçbir çalışmamda bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum. Benim için adeta bir rüya gerçekleşiyor. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk hepimizin ortak değeridir. Tüm ekip arkadaşlarımla birlikte büyük bir emek harcıyoruz. Aynı şekilde başta sayın Selin Söğütlügil Hanımefendi olmak üzere, birbirinden değerli isimlerle böyle anlamlı bir çalışmada bir araya gelebilmenin bana kattığı mutluluk tarif edilemez. Çok yakında izleyicilerimiz ile buluşmaya hazırlanıyoruz ve çok heyecanlıyız.’’