Uzun süredir isminden sıkça bahsettiren Hayri Sönmez, paylaştığı yeni tweet ile kullanıcıların ilgi odağı oldu! 20 Nisan 1996 İzmir Konak doğumlu 25 yaşındaki genç fenomen Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarla kendisinden söz ettirmeye devam ediyor.  İzmir Özel Amerikan Koleji Lisesinde lise hayatını tamamlayan genç fenomen, İstanbul Bilim Üniversitesinde Lisans eğitimini başarıyla tamamlayan oyuncu. Attığı Tweetler ile twitter gündeminde kalmaya devam ediyor.

İş hayatındada ithalat ve ihracat ile uğraşan Hayri Sönmez, ithalat ve ihracat dışında attığı tweetler yazılıma meraklı olduğu ve fazlasıyla içli dışlı olduğu anlaşılıyor. Henüz 25 yaşında olsa da yaptığı işler ile oldukça gündeme gelen İzmirli genç Twitter fenomeni Hayri Sönmez günlük hayatında da oldukça sportif ve yardım sever birisi. Günlük sporunu ve kendine bakımını asla aksatmayan genç fenomen Hayri Sönmez, çevresine karşı da oldukça duyarlı ve yardımsever birisi.

Daha önce Murat Sakaoğlu, Simge Barankoğlu, Bilal Hancı, Abbas Yanbasan gibi fenomenlerle göz önünde bulunacak çalışmalar yapan Hayri Sönmez attığı Tweetler ile basının gündemine oturmaya devam ediyor ve şüphesiz uzunca bir sürede basının gündeminde olacağı da gerçek. Henüz 16 bin takipçisi olan Hayri Sönmez milyon takipçili Twitter ve Instagram Fenomenlerine taş çıkartıyor ve kıskandırıyor. Attığı tweetler ile yüzbinlerce kişiye olaşan Hayri Sönmez, henüz 25 yaşında olmasına rağmen bu kadar başarılı olan genç Twitter fenomeni sadece sosyal medyada değil iş hayatında da oldukça başarılı ve emin adımlarla yürümeye devam ediyor.

Ticaret hayatını da sanat gibi gören Hayri Sönmez. Yardımseverliğini kameraların karşısında yapmadığını, sosyal medya hesaplarında gündelik yaşam tarzında da  konuşmasıyla, duruşuyla yardımsever bir birey olduğunu açıkça belirtmektedir. 1 Aralık 2021 tarihinde attığı Tweet ile gündeme oturan Genç Fenomen Hayri Sönmez Tweetinde şundan bahsetti “otogarda havalı havalı yürüken valizin bi anda ters dönmesi.” Tweeti ile Twitter gündemin olan Hayri Sönmez bu tweeti ile yine kendisinden uzunca bir süre bahsettirecek gibi duruyor.

İşte Fenomen Hayri Sönmezin Çok Konuşulan O Tweeti: