Hakan Dokuyucu DYC Dış Tic. İnşaat Ltd. Şti. firmasının kurucusu ve CEO’sudur. 1975 yılında Kahramanmaraş’ta doğmuştur. Hakan Dokuyucu, 30 yılı aşkın değerli tecrübelerini sektöre aktarmak için hazırlanmaktadır.  DYC Dış Tic. Türkmenistan’da inşaat malzemeleri tedariki, MAN Otobüs Kamyon Satışı, Isıtma Soğutma sistemleri ve anahtar teslim inşaat projeleri konusunda faaliyet göstermiştir.

Hakan Dokuyucu, 2009 yılında Türkmenistan’da inşaat sektörüne adım atmış, Türkiye yapılanmasını DYC Mühendislik ve İnşaat Tic. Ltd. Şti. adı altında, Türkmenistan yapılanmasını ise ( DYC ) firmasının baş harflerinden oluşan  Durli Yaz Company adı altında faaliyetlerini sürdürmüştür.

Hakan Dokuyucu yönetimindeki DYC – Durli Yaz Company Türkmenistan’ın birçok önemli projesini inşaa etmiştir. Türkmenistan Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı, Awaza Bagtyyar Otel, Ashgabat Askeri Konut Projeleri, Ashgabat Medeniyet Üniversitesi Projesi, Türkmen hava yolları bilet satış merkezi gibi projeleri hayata geçirmiştir.

Durli Yaz Company, Aga Gurlushuk ve Cyzgy Taslama firmalarının konsorsiyumunda yapılan Türkmenistan Kültür Bakanlığı Ashgabat Medeniyet Üniversitesi Projesi; 195 konut, 2 mağaza, 2 yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, Kapalı spor merkezi, Radyo ve televizyonculuk fakülte binası ve 750 kişilik konferans salonu, Konservatuvar fakülte binası ve konferans salonları, Erkek öğrenci yurdu, Kız Öğrenci yurdu, Kreş, Ortaokul binalarından oluşan bir komplekstir.  Toplam 192 milyon dolar bütçe ile 2009 – 2012 yılları arasında Türkmenistan’ın Ashgabat şehrinde hayat geçirilen projenin tüm sıhhi tesisat, Havalandırma, Isıtma & soğutma sistemleri Hakan Dokuyucu tarafından yapılmıştır. Projenin soğutma sistemleri olarak ünlü soğutma grubu üreticisi Dunham-Bush ürünleri tercih edilmiştir.