Kiralık yazlık arıyorsunuz fakat aradığınız ilanlar arasında tercih yapmakta zorlanıyor musunuz? Bulduğunuz ilanlar ya zevkinize hitap etmiyor ya da bütçenizi mi aşıyor? O halde sizi Emlak jet ile tanıştırmanın vakti gelmiş demektir. Burada hem kendi zevkinize uygun sayısız satılık yazlık ve kiralık yazlık ilanlarını bulacak hem de bu ilanları bütçenize uygun olarak satın alıp, kiralayabileceksiniz.

Grafik Tasarım Ödülüne Layık Olan Emlak Jet Web Sitesi ile Aradığınız Daireyi Bulmak Artık Çok Kolay!

Sektörde bir numaralı olan EmlakJet, Grafik tasarım ödülüne layık görülmüştür. En iyi kurumsal kimlik tasarıma sahip olduğu için ödüllendirilen web sitesi, tamamen müşterilerin ilanları kolay bir şekilde bulmasına yönelik olarak tasarlanmıştır. EmlakJet ile aradığınız ilana ulaşmak için yapmanız gereken tek şey, aradığınız özellikleri (bütçe, oda sayısı, proje ismi gibi) arama motorunda belirterek filtreleme yapmak ve karşınıza çıkan ilanları incelemek.

Uygun Fiyatlı Satılık ve Kiralık Yazlıkların Adresi Emlak Jet!

Emlakjet sayesinde yazlık satın almak ya da kiralamak için cebinizden tonlarca para çıkarmak zorunda değilsiniz. Bütçenizi zorlamadan da zevkinize hitap eden Satılık yazlık ilanlarını bulabileceğinizin garantisini size veriyoruz. 2006 senesinde kurulan EmlakJet’in misyonlarından bir tanesi de herkesin siteden faydalanarak  bütçesine uygun alışveriş yapmasıdır. Bu sayede Emlak Jet aylık 5 milyon ziyaretçiye ulaşmayı başarmıştır.

Türkiye’nin En Çok Ziyaret Edilen Emlak Sitesi Emlak Jet ile Yazlık Alışverişi Yapmanın Keyfini Sürün

Günlük kiralık yazlık arıyorsanız da, satılık yazlık arayışında iseniz, bütün ailenin mutlu olacağı, bütçe sınırlarının aşılmayacağı yazlık deneyimi için EmlakJet sitesini ziyaret etmenizi öneriyoruz. 500 bin ilan arasından muhakkak aradığınız ilana erişeceksiniz. Halen büyümekte olan sitemiz, her geçen gün portfoyüne farklı projeden ilanlar ekliyor. Bu sayede kim hangi daireyi, yazlığı, iş yerini hayal ederse, hepsini tek çatı altında bulabiliyor. 2014 yılında iLab Holding bünyesine katılarak hizmetlerine hız kesmeden devam eden Emlak Jet, 100’ü aşan çalışan sayısı ile bir dev olma yolunda ilerliyor. Siz de satılık müstakil yazlık ilanları için Emlakjet’i ziyaret edin!