Arma Web Agency web tasarım, hosting, domain

Web tasarım alanında responsive, html5, css3 olarak kodlağı web siteleri Google arama motoru tarafından değerli bulunmakta ve arama motoru optimizasyonu (SEO) açısından da çok faydalı olmakta.

Türkiye’de faaliyette bulunan web tasarım şirketleri arasında ilk on şirket arasında bulunan Arma Web Agency büyük projelere imza atmakta. 

Web ste tasarımı yaptığı bazı kurumsal firmalar şöyle:











E- TİCARET SİSTEMİ

Bir e-ticaret sistemi kullanıcılara güven veren yalın ve kullanımı kolay bir tasarıma sahip olmalı. Arma Web Agency e-ticaret sektöründe olmazsa olmazları ve sektörün eksikliklerini çok iyi analiz ederek, “E-ticaretim” markası oluşturdu ve en iyi tasarımla yazılımı bir araya getirdi.

Bu e-ticaret sisteminde yönetimin hızlı, anlaşılır ve kullanımı kolay olmasına dikkat edildi.

Sistemde kullanıma hazır sanal pos sistemi Payu entegrasyonu, kapıda ödeme, havale gibi başlıca ödeme sistemleri en güvenli şekilde bulunmakta.

Ürünlerde çoklu kategori sistemi, 3 tip bayilik sistemi ve marka bazlı iskonto gibi diğer sistemlerden öne çıkaran özellikler bulunmakta. 

E-ticarette başarılı olmanız için en iyi sistemi Arma Web Agency sizler için hazırladı.

HOSTİNG HİZMETİ

Hazırladığınız web sayfalarını yüklemek için bir alana ihtiyacınız vardır. Sitenizin çalışması için konfigüre edilmiş olan sunucularda sizin için ayrılan alana hosting denir. Hosting hizmeti bilgisayarlardan daha güçlü olan “sunucu” adı verilen makineler üzerinden sağlanmaktadır. Sunucular sürekli açık ve günün her saati erişilebilir olmak zorundadır.

Size gece 03:00'te bile bilgisayarınızdan www.armaweb.com.tr adresine girdiğinizde web sitesi karşınıza geliyorsa o anda sizin bilgisayarınız bizim sunucumuza bağlanıp bizim sitemize ait olan dosyaları sizin bilgisayar ekranınıza taşıyor demektir. İşte bunun için sunucuların sürekli açık ve internete bağlı olmaları gerekir.

Sunucular “datacenter” denilen özel odalarda saklanmaktadır. Bu odalarda sürekli bir sistem mühendisi, jeneratör, klima, metro internet (yüksek hızda internet) olması gerekmektedir. Tüm bu materyaller bir araya geldiğinde sunucu ve hosting hizmeti sağlanmış olmakta. Arma Web Agency yüzlerce kurumsal müşterisine hosting hizmetini de başarıyla vermekte.

Türkiye'nin Her Yerinden: 444 32 76

(Tanıtım Yazısı)