Marmaris’te bulunan Angel's Peninsula Otel yönetiminin, tatil için gelen Rus turist Anastasiya Monstoviç’e İnstagram’da bikinili fotoğraflarını yayınlamasını yasakladığı bildirildi.

Türkiye Turizm sitesindeki habere göre Rus turist Anastasiya Monstoviç, 'FETÖ’den el konulan Akın İpek’e ait Marmaris’teki Angel’s Peninsula Otel’de tatil yaptı ve bikinili fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Ancak otel yöneticileri, ‘Burası tesettür oteli’ deyip müdahale etti. Baskılar üzerine Rus turist, paylaşımlarını kaldırdı. Ülkesine döndükten sonra ise görüntüleri Instagram hesabına yeniden yükledi.

Rus basınına konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Monstoviç, “Oteli seçerken Müslüman oteli olması beni rahatsız etmedi. Önceden telefon ettim, tüm nüansları netleştirdim. Bana net bir şekilde otelde alkol yasağının dışında herhangi bir kısıtlamanın ve kuralın olmadığını anlattılar. Ortak plajda mayo ile bulunulabiliyor” diye konuştu.

Geldikten bir gün sonra otelin plajında bikiniyle görüntülendiği bir videoyu sosyal ağlarda yayınladığını anlatan Monstoviç, aynı akşam otelin Instagram hesabından paylaşımı kaldırmasını istendiğini, otelin ‘tesettür otel’ olduğunu ve bu tür açık fotoların müşteri kaybına yol açtığını belirtildiğini aktardı.

Bunu yapmayı reddettikten sonra otel yönetiminin Instagram’daki resmi hesabından kendisini kara listeye aldığını yazan Monstoviç, “Özellikle bu otel için bikinili olarak çektiğim daha birçok video ve fotoğrafım var, otelin konumuyla ve etiketleriyle birlikte bunları mutlaka paylaşmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.