Van’ın Erciş ilçesine bağlı Kızılören Mahallesi’nde 23 yaşındaki Nurşen Padak isimli kadın boğazı kesilmiş halde bulundu.

Sabah saatlerinde ailesi ile birlikte tandır evinde kahvaltı yaptığı belirtilen Padak’ın kahvaltı sonrası evin mutfağına gittiği ve uzun süre gelmediğini belirten komşuları, Padak’ın gelmemesi üzerine annesinin mutfağa gittiğini ve burada Padak’ın kanlar içinde cansız bedeni ile karşılaştığını iddia etti.

Olaydan kısa süre sonra sağlık ekipleri gelirken, Padak’ın cenazesi ise otopsi işlemleri için İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaşananlarla ilgili soruşturma başlatılırken Padak ailesi olayın intihar olabileceğini iddia etti.

AİLESİNİN EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Urfa'nın merkez ilçesi Haliliye’ye bağlı Çukurdorum Mahallesi’nde, yeni evlendiği öğrenilen 18 yaşındaki Zeynep Aksoylar isimli kadın bıçaklanarak öldürüldü.

10 gün önce dini nikahla evlendiği eşiyle birlikte gittiği İstanbul’dan ailesini ziyaret etmek üzere Urfa’ya gelen 18 yaşındaki Zeynep Aksoylar bu sabah ailesine ait evde ölü bulundu.

18 yaşına yeni girdiği için resmi nikah kıyılmadığı öne sürülen genç kadının ailesi tarafından uyuduğu odada bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunduğu iddia edildi.

Aksoylar’ın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

PENDİK’TE DE KADIN CİNAYETİ

İstanbul Pendik’te eski eşi tarafından bıçaklanan 35 yaşındaki Çiğdem Koç hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, sokakta yürüyen Koç, eski eşi Mustafa Kara’nın saldırısına uğradı. Özel bir araçla hastaneye kaldırılan Koç, tüm müdehalelere rağmen kurtarılamadı.

Kara’yı yakalayan yurttaşlar daha sonra polise teslim etti.

Öte yandan Kartal ilçesinde de eşi Müberra Balkuş’u tabancayla katleden M.B. yakalandı. Kartal’da yakalanan M.B., çıkarıldığı Anadolu Adliyesi’nde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Özgürlükçü Demokrasi