İçerisinde bolca siyah zeytin ‘den oluşan bir kahvaltı güne başlamak için mükemmel bir yoldur. Sağlıklı ve dengeli bir kahvaltı metabolizmanızı hızlandırır, sindirim sisteminizi düzenler ve yorgunluğu giderir. Kahvaltıda Siyah zeytin tüketmek oldukça önemlidir. Besleyici bir kahvaltı tabağı sağlığınız için harikadır. Zeytin, bu sağlıklı kahvaltı tabağında olmazsa olmazlardan biridir. İçerdikleri omega-3 ve omega-6 yağ asitleri, zeytini "sağlık deposu" olarak nitelendirmek için haklı sebeplerdir. Kaliteli zeytinin tek adresi sarkoyciftlik.com.tr ‘den alabilirsiniz

Zeytin Yağı Nedir Faydaları Nelerdir?

Siyah zeytin kadar son derece sağlıklı olan bir şey ise Zeytin’den yapılan Doğal zeytin yağıdır günümüzde piyasa da çokça sahtesi yapılan ürünlerden birisi de budur o yüzden güvenilir yerlerden almak son derece önemlidir

Katkılı zeytinyağı ağırdır ve özellikle kalp sağlığı üzerinde zararlı etkisi vardır. Zeytinyağının kullanım alanı oldukça büyüktür ve sağlığa yararlı olup olmadığı detaylı olarak araştırılmıştır.

 Kalp hastalığı olan kişiler, önceden mevcut bir sağlık sorunu olan kişiler ve yaşlılar zeytinyağı kullanırken özellikle dikkatli olmalıdır. Zeytinyağı saf zeytinyağı olduğunda bileşen, mineral ve vitamin açısından oldukça zengin bir yapıya sahiptir.

Ancak sahte zeytin yağı size faydadan çok zarar getirir ve sağlığınızı bozar mutlaka güvenilir ve kaliteli yerlerden alınması gerekmektedir bunun için Şarköy Çiftlik 1967’den beri güvenilirliği ile hizmet veriyor bünyesinde bulundurduğu doğal ve lezzetli zeytin yağını buraya tıklayarak sipariş verebilirsiniz

Tereyağı Nedir

En az %82 süt yağı içeren, tuzlu veya tuzsuz yapılan, genellikle altın rengi veya beyaz olan su eklenmiş ve kuru tereyağı ile satılan üç çeşit tereyağı vardır. Kahvaltılık tereyağı, mutfak tereyağı, sade tereyağı.

Tereyağının faydaları Nelerdir?

Tereyağı, hayvansal yağlardan biri olarak bilinir. Ayrıca yağda eriyen vitaminlerin emilimini artırma etkisine de sahiptir. İçeriğinin yüksek besin değeri nedeniyle günlük ihtiyaç duyulan vitamin ve mineralleri karşıladığı söylenebilir.

Makul miktarlarda tüketildiğinde, tereyağı vücut için çok faydalı bir gıda olabilir. Türk kültüründe vaz geçilmez olan Tereyağı oldukça lezzetlidir ve birçok yemek de kullanıla bilir Tereyağı alırken mutlaka dikkatli olmanız gereken bir üründür piyasada oldukça fazla insan sağlığına zararlı sahte Tereyağı bulunmaktadır. Türkiye’nin güvenilir üreticilerinden olan sarkoyciftlik.com.tr  tercih edebilir güvenle alışveriş yapabilirsiniz.