TOGG Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Gürcan Karakaş, araçların ne kadar olacağı ile ilgili soruya "Günümüz dünyasında hiçbir şirket 5 ay sonrası için fiyat açıklamaz" dedi.

TOGG Gemlik Kampüsü'nde gazetecilere açıklamalarda bulunan TOGG yöneticisi Karakaş, trafiğe çıkma tarihinin martın sonu olarak belirlediklerini ifade etti.

T24'te yer alan habere göre Karakaş, "Biz burada 15 yıllık bir projeden bahsediyoruz. Şu an kurduğumuz kapasite yıllık 100 bin adet için bir kapasite. Dünyada oyunun kuralları neyse, kalitemizden ödün vermeden adım adım gidiyoruz" diye konuştu. 

Fiyatların belli olduğunu söyleyen Karakaş, "Günümüz dünyasında hiçbir profesyonel şirket 5 - 6 ay sonrası için fiyat açıklamaz, açıklayamaz. Profesyonellikle bağdaşmaz. Bizim en azından birinci çeyreğin sonunda trafiğe çıkacağımız dediğimiz dönemler için küresel boyutta rekabet edebileceğimize inanıyoruz. Buna inanıyorsak, fiyat konumlandırmamızı sadece teknoloji ve segment olarak değil, bunun için hazırlıyorsak endişe olmaması gerekir" ifadelerini kullandı. 

Aracın renklerine ilişkin ise Karakaş "Aracın renkleri Türkiye'nin renklerinden seçildi. Her adımı şeffaf şekilde kamuoyu ile paylaştık. Gemlik'teki tesiste bugün ilk seri üretim araç banttan inecek" ifadelerini kullandı.

Araçların üretildiği kampüse ilişkinde değerlendirmelerde bulunan Karakaş, "Akıllı cihazdan bahsetmiştik. Küresel boyutta rekabet edebileceğinden bahsettik. Biz bunları adım adım hayata geçirdik. Bugün Gemlik Kampüsümüzde, teknoloji kampüsümüzde seri imalata hazırlığımızın, ilk araçların banttan indiği güne geldik" dedi.