Aslında birçoğumuz tente sistemlerinin ne olduğunu ve ne işe yaradığını çok uzun yıllardır bir kullanım alanına sahip olduğu için biliyoruz. Kullanıldığı alanın çeşitli dış etkenlerden ve olumsuz hava koşullarından korumayı sağlayan tente sistemlerinin ilk kullanım amacı güneşlik formundadır. Ancak gelişen teknolojiyle birlikte bu basit sistemler her geçen gün gelişerek çok daha teknolojik ve işlevsel ürünler haline dönüşmüştür. Ve bugün tente sistemleri çok geniş bir kullanım alanında tercih edilen en verimli yöntemlerden birisi olarak ön plana çıkmaktadır.

Bugün geldiği noktada tente sistemleri ev tipi ve endüstriyel tip olarak farklı özelliklerde üretilmektedir. Ve yaygın olarak kullanım amacı açık alanların profesyonel bir şekilde kapatılarak daha verimli ve daha kullanışlı yaşam alanlarına dönüştürülmesidir. Yapı ruhsatına gerek olmadan kullanım olanağı sağlaması nedeniyle özellikle restoran, cafe ve otel gibi işletmelerde vazgeçilmez detaylardan birisi olarak karşımıza çıkmaktadır.

Ülkemizde yenilikçi tente sistemleri üretimi konusunda faaliyet gösteren en başarılı firmalardan birisi İstanbul Otomatik Tente markasıdır. Firma bünyesinde farklı işlevsel özelliklere sahip tente sistemleri hizmeti verilmektedir. Tente ve pergola sistemler denildiğinde yüksek kalite düzeyine sahip ürün ve işçilik uygulaması ile her zaman %100 müşteri memnuniyeti hedeflenmektedir.

En Uygun Tente Fiyatları

İstanbul Otomatik Tente bünyesinde farklı amaçlarla ve farklı yaşam alanlarında kullanılabilen birçok tente sistemi üretilmektedir. Her türlü yaşam alanı için özel olarak geliştirilen ve bu alanlara özel olarak üretilen tente sistemleri aynı zamanda en uygun tente fiyatları üzerinden satışa sunulmaktadır. Ev veya bahçelerimiz için bireysel bir kullanım alanı yaratmak istediğinizde İstanbul Otomatik Tente internet sitesine giriş yapabilir ve burada daha önce uygulanmış modelleri inceleyerek ne tür bir tente sistemi kullanabileceğinizi tespit edebilirsiniz. Yine internet sitesinde bulunan iletişim bilgilerini kullanabilir ve tente sistemleri uygulatmak istediğiniz alan hakkında firma yetkililerine bilgi verdiğinizde sizler için en uygun tasarımların hangileri olduğunu öğrenebilirsiniz. Amacınıza en uygun modelleri tespit ettiğinizde bu modeller için uygulanan en uygun tente fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

İstanbul Otomatik Tente Uygulamaları

İstanbul Otomatik Tente Markası geniş bir uygulama çeşitliliğiyle her türlü ihtiyacı karşılamaya yönelik profesyonel bir hizmet sunmaktadır. Marka bünyesinde üretilen tente ve pergola modelleri şöyle sıralanmaktadır;

·       Win tente sistemleri,

·       Pergola tente sistemleri,

·       Uzaktan kumandalı tente modelleri,

·       Katlanır tente modelleri,

·       Sabit tente modelleri,

·       Çift açılır tente sistemleri,

·       Karpuz tente modelleri,

·       Mafsallı tente modelleri,

·       Motorlu tente modelleri,

·       Körüklü tente modelleri,

·       Yarasa tente modelleri,

·       Katlanır raylı tente modelleri,

·       Bioklimatik pergola tente modelleri,

·       Motorlu kasetli tente modelleridir.

Her bir tente modelinin uygulanmış olduğu alanlar ve kullanım amacı farklılık göstermektedir. ne tür bir alanda kullanmak istiyorsanız o alan için uygulanabilecek en verimli tente modelleri hakkında bilgi almak için İstanbul Otomatik Tente firması ile iletişim kurabilirsiniz.