Hayatın olmazsa olmaz parçalarından biri olan temizlik genellikle kişilerin istediği süreklilikte ya da oranda gerçekleşmez. Zira Yirmi birinci yüzyıl adı verilen yaşadığımız çağda insanların büyük çoğunluğu çalışıyor ve dolayısıyla da başta ev temizliği olmak üzere birçok temizlik işini gerçekleştiremiyor. Gerçekleştirenlerin ciddi bir kısmı ise istediği gibi gerçekleştiremediği gibi çok daha fazla yorulmalarına da sebep oldukları için bu konuda alternatif çözümler arıyor. TemizlikYolda.com işte bu gibi alternatif çözümler arayan kişilerin hemen imdadına yetişiyor.

Ev temizliği TemizlikYolda.com üzerinden en çok talep edilen hizmetlerden biri. Az önce de belirttiğimiz gibi ailelerde çalışan kişi sayısının önceki yıllara göre artması, çocuklu ailelerde kişilerin birbirlerine ayırdıkları zamanın azalması, temizliğin istenilen kalitede yapılamaması gibi daha birçok sebep nedeniyle hemen her gün çok sayıda kişi bu hizmet için talepte bulunuyorlar. Hemen bu noktada TemizlikYolda.com’un sisteminden de bahsetmek gerekiyor. Zira sistemin getirdiği kolaylığın yanı sıra edinilmek istenen hizmetin birçok avantajı var. Örneğin, halı yıkama hizmeti almak istiyorsunuz ve bulunduğunuz şehirdeki en iyi ve uygun fiyatlı halı yıkama hizmeti veren şirketi bulmak istiyorsunuz diyelim. Bunun için çevrenizdeki inşalara sorular sormak yerine www.temizlikyolda.com ‘a giriş yapmanız ya da Android ve iOS tabanlı mobil uygulamayı indirmenizin ardından söz konusu ihtiyacı karşılayan firmayı bulabilir ve fiyatı da görerek hizmet talebinde bulunabilirsiniz. Yapmanız gereken yalnızca bu kadar! Talebin iletilmesiyle birlikte evinize gelen firma görevlileri halı yıkama hizmetini başlatmak için halıları alacaklar ve belirttikleri süre içinde, tabii ki yıkanmış bir şekilde halılarınızı teslim edecekler. Şunu da belirtmeliyiz ki firma seçerken daha önce o firmadan hizmet almış kişilerin yorumlarını ve puanları da görebiliyorsunuz.



Kuru temizleme
gibi son derece popüler bir temizlik hizmeti için en iyi hizmeti veren firmayı evden çıkmadan edinmek TemizlikYolda.com’u öne çıkaran bir başka özellik. Zira site ya da mobil uygulama üzerinden firmayı seçerek hizmete dair alışveriş yapmanızla birlikte firma görevlileri giysinizi evden alıyor ve kuru temizleme işleminin ardından yine evinize getirerek teslim ediyor.

Çamaşır yıkama
ve yıkanan çamaşır için ütüleme hizmeti de TemizlikYolda.com üzerinde yer alan birkaç hizmet türü. Diğer temizlik hizmetlerinde olduğu gibi bu hizmetlerde de çamaşırlar evinizden alınıyor ve yine evinize bırakılıyor. Çamaşır yıkama genellikle zor olmayan bir iş olarak görünse bile çamaşırın yıkandıktan sonra serilmesi, kurutulması, toplanması ve ütüleme gibi aşamalarının olduğunu göz önüne alacak olursak evinizden alınan çamaşırların ütülenerek gelmesi harikulade bir alternatif olacaktır.

Perdeler belki de evinizdeki en hassas ve en ihtişamlı ya da en bütünleyici ürünlerin başında geliyor. Hal böyle olunca da onları temizlerken yani perde temizliği yaparken, perde yıkama işlemi yaparken çok daha dikkatli olmak gerekiyor. Buraya kadar saydığımız tüm hizmetlerdeki gibi perde temizliği ve perde yıkama için TemizlikYolda.com kullanılabiliyor.

Ev ve giysi odaklı temizlik işlerinin yanı sıra araç yıkama gibi hemen her araba sahibinin dikkatli seçtiği bir hizmet için de TemizlikYolda.com üzerinden hizmet alabilmek mümkün. Böylece şehrinizdeki en iyi ve fiyat performans açısından en başarılı araç yıkama hizmeti veren firmayı bulabiliyorsunuz.