1995 yılından beri ısıtma sistemleri üzerinde çalışmalarda bulunan Isıtmax, sahip olduğu deneyimi yenilikçi sistemler için kullanmaktadır. Genç ve dinamik ekibiyle faaliyetlerini sürdürmekte, teknolojik ısıtma sistemlerini müşterileriyle buluşturmaktadır. Hamam ısıtma, yerden ısıtma, kar ve buz önleme gibi alanlarda çalışmalarda bulunan Isıtmax, her ortamın efektif bir şekilde ısınmasını sağlıyor.

Özellikle iş yerleri ve konutlar için ısıtma çözümleri sunarak yerden ısıtma konusunda fark yaratmaya devam ediyor. Sizler de birbirinden özel, yenilikçi ve teknolojik ısıtma sistemlerine çok özel fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Konutlarda Yenilikçi Isıtma Sistemleri Kullanın

Konutlar, ısınması en kolay olan yerlerdir. Isıtmax, konutlar için yerden ısıtma sistemleri sunmaktadır. Yenilikçi özellikleriyle dikkat çeken bu tür ısıtma sistemleri, ortamın minimum maliyet ile ısınmasını sağlıyor. Bu özelliği sayesinde ön plana çıkan ısıtma sistemleri, aynı zamanda uzun süreli kullanımı da olanaklı hale getiriyor.

Konut alanları için sunulan ısıtma sistemlerini genel olarak şu şekilde sıralamak olanaklıdır:

·        Banyo yerden ısıtma

·        Parke altı yerden ısıtma

·        Mutfak yerden ısıtma

·        Sulu yerden ısıtma

·        Kış bahçesi ve kapalı balkon ısıtma

·        Endüstriyel Isıtma

Bu ve bunun gibi sıralanabilen konut ısıtma sistemleri, ortamda etkili bir ısınmayı mümkün kılıyor. Sizler de yaşam alanlarını Isıtmax ile sorunsuz bir şekilde ısıtabilirsiniz.

Endüstriyel Alanlarda Kaliteli Isıtma Sistemleri

Endüstriyel alanlarda kullanılacak ısıtma sistemlerinin yenilikçi özelliklere sahip olması çok önemlidir. Çünkü bu tür alanlar hem oldukça geniştir hem de çok özel cihazlar kullanılmaktadır. Endüstriyel alanlarda kullanılan ısıtma sistemlerinden bir tanesi olan varil ısıtma sistemleri, sahip olduğu özellikler sayesinde dikkatleri üzerine çekiyor.

Temel olarak ham maddelerin belirli sıcaklık derecesi ve akışkanlık seviyesinde kalmasını sağlayan varil ısıtma sistemleri, kullanılacak olan ortama göre tasarlanmaktadır. Bu nedenle farklı türde varil ısıtma sistemlerinin bulunduğunu söyleyebiliriz.

Kemer tipi varil ısıtma sistemleri, silindirik ısıtma ceketleri, kova tipi ısıtma ceketleri başta olmak üzere pek çok türde varil ısıtıcılara çok özel fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Isıtmax, sizlere yenilikçi ve teknolojik ürünleri çok özel fiyatlarla sunmaya devam ediyor. İstediğiniz ürünlere zahmetsizce ulaşmanın keyfini yaşayabilirsiniz.