Taze Çiçek, çiçekçilik alanında kurulduğu günden beri hızla büyümüş bir firmadır. Herhangi bir yatırım almadan yalnızca müşteri memnuniyeti ile büyüyen firma, çağın ihtiyaçlarını karşılamayı önemsiyor. Çiçekle alakalı tüm hizmetlerde beklediğiniz hizmetten çok daha fazlasını sunuyor!

Taze Çiçek; Profesyonel Çiçek Hizmeti

Geçmişten günümüze hizmet vermeyi sürdüren firma, markalaşma yolunda büyük adımlar ile ilerliyor. Konseptlere uygun çiçeklerin tasarım haline getirilmesi ile sunduğu çiçek hizmeti, ilk temel amaçlarından biridir.

Orkide, lale, gül, papatya, zambak ve mevsim çiçeklerinden oluşturduğu buketler, vazoda ya da saksıda olacak şekilde özenli bir tasarım ile satışa sunuluyor. Profesyonel olarak sundukları hizmet her gün büyürken İstanbul’un yanında Ankara, Eskişehir, Kayseri, Bursa, İzmir, İzmit, Çeşme ve Adana gibi birçok yerde açıldı.

Yeni iş, doğum, düğün, özür, yıl dönümü ve sevgiliye özel tasarım çiçekler ile sevdiklerinize özel olduklarını hissettirin. Mobil uygulama üzerinden çiçek siparişi verimlerinde ise sevdiğiniz kişilere özel video notlar ekleyebilirsiniz.

Çiçekler ile ilgili aklınıza gelen tüm hizmetleri tek bir firma ile kolaylıkla karşılayabilir, en uygun fiyatlardan yararlanabilirsiniz!

Taze Bitki; Bitki Dekorasyonlarına Özel Tasarımlar

Bitki dekorasyonlarınız için yeni bir hizmet sunmayı amaçlayan firma, Taze Bitki adı ile markalaşmayı amaçlıyor. Taze bitki bölümünde salon dekorasyonları için kullanılabilecek birçok farklı estetik bitki türüne ulaşabileceksiniz!

Bahçelerinizin çok daha şık görünmesini sağlayacak bitki tasarımları sayesinde de evinizin bahçesinde bir şölen oluşturabileceksiniz. Kısa süre içerisinde satışa sunulacak bu hizmet için firmanın duyurularını bekleyin.

Taze Hediye; Kaliteli Hediyeler Uygun Fiyatlara

Çiçekçi olarak hizmet veren firma, kendini alanında geliştirmeye adadı. Hediye alanında yalnızca çiçeklerden değil farklı estetik ürünlerden yararlanarak sizlere aradığınız tüm hizmeti sunmayı amaçlıyor.

Çiçek modellerinin yanında kaliteli ve alanına uygun olan ürünleri en uygun fiyatlar ile sunmayı amaçlayan firma, her zaman %100 müşteri memnuniyeti politikasını benimsiyor. Türkiye’nin her yerine teslimat sağlanırken İstanbul içinde ise aynı gün çiçekleriniz teslim edilir.

Yüzlerce farklı çiçek tasarımına ulaşmak ve tek tık ile satın almak için www.tazecicek.com adresine tıklayın! Dilediğiniz ürünü anında satın alarak istediğiniz hediye türüne kolaylıkla ulaşın! Kendinizi ve sevdiklerinizi şımartmak için uygun adres; tazeçiçek!