İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Durak, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı'na şarkıcının kendisine hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Sözcü'de yer alan habere göre; Adalet Durak, şikâyet dilekçesinde, Tatlıses'in katıldığı bir canlı yayın programında kendisinin dini inanışı gereği kıyafetlerine, 'O kara peçeli' ve 'Karayılan' dediğini, dini inancından dolayı da “Büyücü” diyerek kendisine hakaret ettiğini ileri sürdü.

Durak, Tatlıses’in hakaret suçunu düzenleyen TCK’nın 125. Maddesi uyarınca hakkında dava açılarak Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılamasının yapılarak cezalandırılmasını istedi.

TATLISES: EVİME DOMUZ YAĞI SÜRMÜŞLER

Tatlıses, katıldığı bir televizyon programının canlı yayınında "Sevgilisi ile evlilik yolunda ilerlediğini fakat büyü yapıldığı için işlerin yolunda gitmediğini" söyledi.

Tatlıses yayında, “Bodrum’daki evime domuz yağı sürmüşler. Yoksa ben burada çekirdek ailemi kurmuştum evleniyordum. Kız 48 kiloya düşmüş, kahroluyorum. Ona ev aldım, araba aldım, daha da alırdım ama o kara peçeli ve oğlu var ya evime domuz yağı sürmüşler” dedi.