Uluslararası bir dil olan İngilizce, bazılarımız için küçük yaşlardan itibaren öğrenmeye çalıştığımız bir dil, bazılarımız için üniversite eğitiminden sonra işe girme evresinde karşılaşılan bir zorunluluk, bazılarımız için ise iş hayatında hep karşılaştığımız bir engel. Küçük yaşlardan itibaren İngilizce dersleri alıyoruz fakat iş konuşmaya geldiği zaman sanki sıfırdan başlıyormuş gibi hissediyoruz kendimizi. Yurtdışında, daha önce edinmiş olduğumuz  İngilizce temeline ve hedeflerimize göre uygun eğitim programını bulabilirsek o zaman İngilizce engelimiz ortadan kalkmış oluyor. Yurtdışı Eğitim Akademisi bir yurtdışı eğitim danışmanlık firması olarak öğrencilerin doğru program seçimi, yurtdışındaki eğitim alacağı okulda ki tüm organizasyonu, öğrenci konaklamaları, yurtdışında havaalanı karşılaması, öğrencilerinin takibi ve başarı durumları raporlama faaliyetlerinde bulunmaktadır. Tüm dünyada bilinen ve başarıları ispatlanmış okullarla işbirliği içerisinde öğrencilerin yurtdışına açılan kapısıdır.

Yurtdışı Eğitim Akademisi www.yurtdisiegitimakademisi.com : Yurtdışındaki başarı oranları ispatlanmış ve konsolosluklar tarafından akreditasyonları sağlanmış kurumlar ile Genel İngilizce, Yoğun İngilizce, Süper Yoğun İngilizce, Bire bir eğitim, Toefl Hazırlık Ielts, Celta gibi başlıca sınav hazırlık programları, Üniversite, Yüksek Lisans, Master, Mba, 8 yaşından itibaren yaz kampları, aile yaz kampları ve 50 yaş üzeri club programları sunmaktadır.

Genel  dil okulları programları popülerliğini koruyadursun yaz dönemlerinde 8 yaşından itibaren öğrencilerin olduğu yaz okulu programlarımız büyük talep görmektedir. Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarını kapsayan yaz okulu programlarımıza minimum katılım 2 haftadır. Okullarımızda ki öğretmenlerimiz native speaker (ana dilini konuşan) ve pedagoji eğitimi almış, kısacası çocukların dillerinden çok iyi anlayan eğitmenlerdir.

Küçük öğrencilerimiz dünyanın diğer ülkelerinden gelen kendi yaşıtları ile ortak dil olan İngilizce konuşurken ve derslerini alırken kamp süresince aynı zamanda spor faaliyetlerine iştirak etmektedirler ve bulundukları şehirdeki ya da civar bölgelerdeki tarihi mekanları, müzeleri, parkları, eğlence yerlerini, alışveriş merkezlerini eğitmenlerimiz gözetiminde gezmektedirler. Kamplarımızda öğrenciler 24 saat eğitmenlerimiz gözetimindedir ve international bir ortamda diğer öğrenciler ile birlikte hareket ederler. Yakın olması ve ana dilinin İngilizce olması bakımından en popüler yerlerden bir tanesi İngiltere'dir. İngiltere için Londra başta olmak üzere büyük üniversite kampüslerimizde yaz okullarımız mevcuttur.

Bu geniş ağ kurulumuna rağmen kalitemizden ödün vermeyerek, sağlam referanslar ile ilerleyerek öğrencilerimizin vize işlemleri dahil tüm işlemleri ve takipleri tarafımızdan yapılmaktadır. Ulaşılabilirlik bu işteki en temel ilkedir. 24 saat ulaşılabilir hatlarımız sayesinde ulaşılabilirlik konusunda kendimize son derece güvenmekteyiz. Bizimle yollarına devam eden öğrencilerimiz en iyi referanslarımızdır.

Tüm öğrencilerimize eğitimlerinde başarılar dileriz. (Tanıtım Yazısı)