Yoğun iş temposundan bunalıp kendinizi sahil kenarlarına atmayı mı düşünüyorsunuz? Deniz kum sahil üçlemesi içinde gününüzü gün mü etmek istiyorsunuz? Tatilinizi güzelleştirecek enfes otellerimizle hizmetinizdeyiz. Kayıp uygarlık Atlantis'in ismiyle müsemma olmuş otel Limak Atlantis size unutamayacağınız bir tatil yaşatmak sizleri bekliyor. Belek'te bulunan bu muhteşem otel minimalist çizgileriyle ruhunuzu okşayan bahçesinde bulunan ve yaklaşık olarak 100 yılı bulan çamlarıyla enfes bir doğal güzellik sunan Limak Atlantis kapılarını sizlere açıyor. Sadece Limak Atlantis mi? Antalya'nın Kemer ilçesinin Kiriş mevkiinde bulunan Limak Limra tatilini Kemer'de geçirmek isteyen turistlere cazip imkânlarıyla sesleniyor.

Olympos dağı gibi dünyanın sayılı doğal güzelliklerinden biri olan mevkiye sırtını dayamış denize sıfır konumu ve ödüllü mimarisiyle tatil severlerin gözdesi olmaya dün olduğu gibi bugün de devam ediyor. Portakal ağaçlarıyla düzenlenmiş çevre peyzajıyla gözede hitap eden Limak Limra sizlere tatilinizi güzelleştirmek için var. Yine Kemer'de bulunan Club Phaselis ile de unutulmayacak bir tatil yapacaksınız.

Eşsiz doğa güzelliklerinin tam ortasında Olympos ormanlarından çıkıp gelmiş muhteşem mimarisiyle gözünüze hitap ettiği gibi gönlünüze de hitap edecek Club Phaselis'de yaşadığınız tatili eşinize dostunuza anlata anlata bitiremeyeceksiniz. Deniz tropik bahçeler ile havuz manzarasıyla uzak doğu ülkelerinden esintiler sunarak tatil için gelmiş tatil severlere enfes güzellikte odaları bünyesinde bulunduran İc gren palace "High End All Inclusive" konseptiyle kendine özgü seçenekler sunan dünyanın sayılı otellerinden birisidir.

600 kişilik anfi tiyatrosuyla restaurantında lezzetli gastronomi yolculuklarıyla farklı lezzetlerle 4-12 yaş arası çocuklar için hizmet veren çocuk kulübüyle uzak doğu stili SPA hizmetiyle birlikte Endonezya ve Bali'den gelen masörlerin masaj yaptıkları Lilium Spa Center ile tatilinizde eğlenmek ve dinlenmenin yanında çok zinde bir vücuda da sahip olacaksınız. Bu muhteşem oteller siz tatil severleri misafir etmek için sabırsızlanıyor.