Markasını sınırlar ötesine taşıyan ilk Türk iletişim grubu Manifesto. Dubai, Erbil, Moskova, Abu Dabi, Al Khaimah ve Kahire’de ofisi bulunan Manifesto dünyanın en büyük iletişim ağı Worldcom’un üyesi olan tek Türk iletişim şirketi olma ünvanını koruyor. Dolayısıyla uluslararası alandaki gücü onu diğer iletişim şirketlerinin önüne geçiriyor. Tüm medya gruplarına hakim olan ve güvenilir iş geliştirme fırsatları yaratan Manifesto, organizasyon, pr ve yaratıcılık hizmetlerini müşterilerine sunmak için hazır.

İş ortaklığı yaptığı şirketlerin rekabetçi pazarda rakiplerinin arasından sıyrılması için PR hizmetlerini son derece titizlilikle sürdüren Manifesto’nun PR ajansı biriminin çalışma alanları arasında kurumların itibarlar yönetimi, markalarının geliştirilip korunması, pazarlama ilişkilerinin düzenlenmesi, sosyal medyada başarılı bir konum edinebilmek, sosyal sorumluluk projelerine yön vermek, olası krizlerle savaşmak, karşılaşılan krizlerle savaşıp onlardan kazanç sağlamak, sponsporluk iletişimlerini düzenlemek, banka ve yatırımcı arasında köprü konumunu üstlenerek en iyi kârı müşterisine kazandırmak ve kurum içi iletişimi sağlamak yer alıyor. Manifesto’nun PR müşterileri arasında Galleria Ataköy, Bank Pozitif, Ofton İnşaat, Metsan, Polisan, Socar Türkiye ve Suzuki gibi kalitesini ulusal ve uluslararası alanlarda birçok kez kanıtlamış şirketler bulunmakta.

Etkinlik hizmetleri ile de sınır tanımayan Manifesto yaratıcı konsept tasarımı ve uygulamalarıyla her etkinliğinde göz dolduruyor. Yeni ürün ve proje lansmanları, basın toplantıları, gezegenin her noktasına basın gezileri, bayi toplantıları, kongreler ve seminerler, konser ve festivaller ile oldukça geniş bir yelpazeyle her türden şirketin ozganizasyonlarına ev sahipliği yapıyor. Daha önce Borsa İstanbul, HNA Türkiye lansmanı, İnteraktif Pazarlama Zirvesi, Mercedes – Benz kampanya lansmanı ve Sheraton Ataköy Caz festivali gibi etkinliklerde organizatörlüğe imza atan Manifesto arzu ettiğiniz her etkinlik için sizlere yardımcı olmaya hazır.

Ozan Özkan adının altında birleşen Manifesto ailesi, ulusal ve uluslararası platformda birçok kez kalitesini kanıtlamayı başarmıştır. İş ortaklığı yaptığı şirketlerin başarısızlıkla karşılaşmaması, karşılaşırsa onlardan kazançlarla çıkması için çalışmalarını sürdüren Manifesto, ailesinde yeni üyeler görmekten memnun olacaktır.