Web tabanlı hazırlanan ve küçük boyutlara sahip oldukları için bilgisayarlarda rahatlıkla oynanabilen flash oyunlar, friv oyunlarının önünü en iyi şekilde açmış durumda ve son dönemlerde inanılmaz bir akımın öncülüğünü gerçekleştiren friv oyunlar farklı siteler aracılığı ile karşımıza çıkıyor. Bu konuda ben kaliteli bir siteyi tercih ediyorum ve tam bir oyun tutkunu olduğum için gereksiz reklamlardan beni uzak tutan ve ücretsiz hizmet veren bir siteyi tercih ediyorum. Bu site hakkında sizlere bazı bilgiler sunmaya çalışacağım ve en önemlisi sitede yer alan kategorilerden bahsederek sitenin ne kadar özel olduğunu da anlatmaya çalışacağım. İnternet teknolojisi ile haşır neşir olan herkes friv oyunları hakkında bilgi sahibidir diye düşünüyorum henüz bu oyunlar ile tanışmamış olanlar çok şey kaybetmiş değil! Bilgisayarınız ve internetiniz varsa eğer sizler de games araması yaparak bu hizmeti sizlere sunan sitelerden yardım alabilir ve oyunların ne kadar sürükleyici olduğunu sizler de görebilirsiniz. Sayısız adres var bu konuda hizmet veren ancak tavsiye edeceğim adres bu sektörde farklı bir yere sahip ve yüzlerce oyun ile birlikte sektörün en fazla oyun arşivine sahip olan siteler arasında yerini almış durumda.

3d games hizmeti de sunan bu adresin en büyük özelliklerinden bir tanesi az önce de belirttiğimiz gibi gereksiz reklamlar ile canınızı sıkmıyor olmasıdır. Birçok site bu konuda olayı abartmış durumda ve her oyunun başlangıcında karşınıza çıkan reklamlar bu sitede yer almıyor. Online oyun hizmeti sunan birçok site bu işten elbette para kazanıyor ancak reklam sayısının çok fazla olması da oyun severlerin canını sıkıyor ve bu yüzden birçok site ziyaretçi kaybetmeye devam ediyor. Sizler de daha az reklamın olduğu ve daha çok oyunun olduğu siteden hizmet almak istiyorsanız yazımın sonunda sizlere sunacağım adresi ziyaret edebilirsiniz.

Erkeklerin online oyunlar konusunda ne kadar aktif olduğunun farkındayız ancak artık kızlar da bu dünyada yerini almaya başladı diyebiliriz ve girl games araması ile sizler de kızlar için de farklı oyunların yer aldığını görebilirsiniz. Senaryo olarak benzer gibi görünseler de aslında çok farklı hikayeleri bizimle paylaşan bu oyunlara yine site üzerinden ücretsiz olarak ulaşabiliyorsanız. Profesyonel bir modacı olabileceğiniz gibi ünlü bir top model de olabiliyorsunuz. Kız oyunları genellikle giyim üzerine hazırlanmış senaryoları bizimle buluşturuyor diyebiliriz. Erkekler için durum biraz daha farklı ve onlar genellikle savaş ya da spor oyunlarını tercih ediyorlar. Hem erkekler hem de kızlar için özel kategoriler oluşturan bu site sayesinde daha keyifli vakit geçirmek mümkün ve diğer sitelerde olduğu gibi klişeleşmiş oyunlar önünüze ısıtılıp ısıtılıp sunulmuyor bu yüzden farklı bir adres olduğunu bir ez daha belirtmek istiyorum.

Games ve 3d games aramaları yaparak sitenin ne karda popüler olduğunu sizler de görebilirsiniz ve ilk sıralarda karşınıza çıktığını da göreceksiniz! Flash oyun dünyasının en özel adreslerinden olan bu siteye sizler de www.3dfrivgames.com bağlantısı aracılığı ile ulaşabilir ve bir tık ile oyunları oynayabilirsiniz. Siteye giriş yaptığınızda sizleri sayısız kategori karşılıyor ve bu kategorilerden birini seçip tıkladığınızda karşınıza yine sayısız oyun çıkıyor. Oynamak istediğiniz oyunun üzerine gelip bir kez tıklamanız ve play tuşuna basmanız oyunun açılması için yeterli olacaktır bu yüzden artık oyun oynamak için çok fazla vakit kaybetmeyecek ve gereksiz reklamlardan kurtulmuş olacaksınız! Oyunların hemen yanında kısa açıklamalar da bulunuyor ve bu sayede dilerseniz oyunlar hakkında bilgi de alabilrisiniz.