Hepimiz evlerimizin pencerelerinin sağlam ısıyı geçirmeyen soğuğu dışarıdan içeriye almayan çeşidinden olsun isteriz. Sonra da bunun için pencerelerimiz pen yaptırırız. Aradan yıllar geçer bir problem olursa pimapen tamiri için bir tamirci çağırırız. Evlerimize panjur yaptırırız bozulduğunda da panjur tamiri yapacak birilerini ararız.

Kimimizde de motorlu panjur tamiri ihtiyacı vardır bunun için tamirciye ihtiyacımız olur. Biz bunların hepsine yetişen bir pimapen tamir sitesi açtık. Sineklik tamiri için dahi olsa her türlü elemanımız mevcuttur. Elemanlarımızın hepsi konularında tecrübeli olup her türlü pen arızasını (cam kapı tamiri dahil olmak üzere) ivedilikle gidermekteyiz.

Sitemize giriyorsunuz arızanızın muhteviyatını bize söylüyorsunuz biz de size arızanıza uygun olan elemanımızı gönderiyoruz. Elemanımız geliyor arızayı yerinde keşif yapıyor eğer arızayı bulunduğu yerde halledebilirse hemen hallediyor. Daha büyük bir arıza ise size kaça mal olacağını söylüyor dilerseniz tamiri için parçayı alıyor tamir edip geri getirip yerine takıyor. Siz hangisini dilerseniz onu yapıyor.

Bizim için önemli olan müşteri memnuniyetidir bunu unutmayınız.