Düğün, nişan, mezuniyet, kutlama gibi hayatımızın gidişatını farklı bir seviyeye taşıyan olumlu gelişmeleri sevdiklerimizle paylaşmamız için ideal bir ortam sunan davet ve organizasyonlar, sevdiklerimizin yanında olmamızı ve onların bu mutlu günlerini paylaşmamızı sağlarlar. Böylesine özel günlerde bayanların en büyük sorunlarından bir tanesi kuşkusuzdur ki katılacakları organizasyonda giyilecek kıyafeti seçmektir. Bayanlar, konsepte ve vücut ölçülerine uygun en doğru kıyafeti bulmak için fazlasıyla zaman harcarlar. Çünkü seçilen kıyafet, gidilecek davete gösterilen önemin de bir parçasıdır. Doğru kıyafet seçiminin yapılması, istenilen dışında yani başka bir deyişle vücut ölçülerinin yanlış algılanmasının önüne geçecektir.

Kıyafet seçimi sürecinde öncelikli olarak vücut yapısı, davetin konsepti, içinde bulunulan mevsim, kıyafetin kumaş türü, kişinin tarz ve zevkleri gibi kriterlerin belirlenmesi, bu sürecin hızlı ve rahat bir şekilde tamamlanmasını sağlayacaktır.

Bayanların özel davetler için tercih ettikleri kıyafetler arasında ilk sırada abiye elbiseler yer almaktadır. Hem iddialı hem de ağır görünümleriyle, gidilecek davette istenilen etkinin yaratılmasını sağlayan abiye elbise modelleri, oldukça geniş bir ürün çeşitliliğine sahiptir. Bu özelliği sayesinde abiye kıyafetler, her yaştaki ve her vücut ölçüsündeki bayanın tercihi haline gelmiştir.

Abiye kıyafet seçilirken, kumaş türünün ve modelinin mevsimsel özelliklere ve vücut yapısına uygun bir şekilde belirlenmesi gerekmektedir. Aksi takdirde vücut ölçülerinizin yanlış algılanmasına neden olabilecek bir görünüm oluşabilir.

Abiye kıyafetler; balık etek, straplez, mini, kabarık etek, askılı, tek omuz gibi birçok modelde bulunmaktadır. Bu modeller içerisinden kendi tarzınıza ve vücut yapınıza uygun olanına karar verirken, vücudunuzun hangi bölgesini saklamak hangi bölgesini ise ön plana çıkarmak istediğinize karar vermeniz, yol gösterici bir nitelik taşıyacaktır. Bu sayede vücudunuzu olduğundan ince ve uzun gösterebilir, bütün dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Ayrıca gardırobunuzda bulunan önceki sezonlara ait bir abiye kıyafeti küçük rötuşlarla modern ve tarz bir elbiseye de dönüştürerek, abiyenizin farklı davet ve organizasyonlara için de uygun hale getirebilirsiniz.

İçerik Ajansı