Merhaba değerli arkadaşlar zamanınızdan ayırıp dinleme zahmeti gösterdiğiniz için öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum. Özellikle kız çocuklarımızın beğenerek vakitlerini son zamanlarda en çok harcadığı karakter ‘SUE’ olmaya başlamıştır. Bildiğiniz gibi ‘Barbie’ den sonra belki en fazla tutulanlardan bir tanesi olmuştur.

Bizler de sizleri düşündüğümüz için sitemiz bünyesine sue.oyunu.com.tr isimli kategori açmış bulunmaktayız. Bu listede aklınıza gelebilecek her şeyi bulacaksınız. Bunlardan bazıları giydirme oyunu, pasta, yemek, araba, yarış, motor, kuaför, fark bulma vb. gibi daha saymadığım bir dolu uygulama yer almaktadır. Yapacağınız tek işlem sadece girmek ve oynamak olacaktır. Son zamanlarda en çok tıklananlar listesinde ise Sue Spor bölümleri yer almıştır. Sağlımız açısından çok önemli olan spor dalımızı es geçmiş görünmüyoruz. Çünkü yine sizler için 100’lerce spor çalışmalarıyla ilgili listelerimizde oyunlarını bulabileceksiniz.

Hem farklı spor dallarını öğrenecek, hem vakit geçirecek, stresten kurtulacak aynı zamanda da eğlenebileceksiniz. Spor.oyunu.com.tr adresimizde çocuklarımız için hiçbir şekilde kötü örnek olacak oyunlar yer almamaktadır aksine her yaş grubunun en beğendiği uygulamalar bulunmaktadır. Bu uygulamalar giriş yapmak için her zaman resme tıkladıktan sonra sağ tarafta yer alan ‘Oyunu Oyna’ butonuna da tıklayacaksınız. Genel olarak her zaman ‘Yön Tuşlarını’ ve ya ‘Mouse’ kullanarak bitirebileceksiniz. Birbirinden çeşitli spor dallarının hepsinde çok eğleneceksiniz. Bir diğer spor olarak uygulanan oyunlardan bir tanesi de 4 tekerlekli motor ATV’dir.

Belki de son zamanlarda insanları en çok eğlendirebilen araç olarak piyasa sürülmektedir. Atv.oyunu.com.tr başlık altında bir sürü etaplar bulunmaktadır. Modifiye, yarış, macera, dağ engeli, 4x4 ATV vb. gibi farklı stillere ve yeniliklere açık olduğumuzu daha detaylı görebileceksiniz. Artık eğlenmek için saatlerinizi güzel ve kaliteli bir site aramak için boş yere harcamanıza gerek kalmadan sizlerin imdadına yetişmiş bulunuyoruz. Aradığınız her kriterlere sahip uygulamalarımızda okul tatilleriniz boş yere gitmeyecektir. Ayrıca bu sayede nasıl kullanıldığını, nasıl sürüldüğünü, ne kadar hızlı gidebildiğini ve nerelerden geçebildiğini etapları oynadıkça uygulamaları olarak bilgi sahibi olacaksınız. Sizleri eğlendirirken az bir şeyde olsa bilgi sahibi yapabilmek için elimizden gelen bütün çabaları gösteriyoruz.