Hayallerinizin kapısını aralayan Titanic Resort Otel ile henüz tanışmadınız mı? Antalya'nın gözbebeği yeşil ve mavinin muhteşem uyumunun göz kamaştırdığı huzurun konforun ve rahatlığın iç içe olduğu bu ortamda yok yok. Yediden yetmişe aradığınız her şeyi bulabileceğiniz küçük alanda büyük yaşamanın tadına varacağınız Titanic Resort Otel müşterilerini memnun etmek için bütün imkânlarını seferber ediyor. Yenilenmiş yüzü ile misafirlerine kapılarını açan Titanic Resort Otel; marketten alışveriş merkezine kuaförden kapalı yüzme havuzuna diskodan amfi tiyatroya saunadan Türk Hamamı'na kadar birçok seçeneği ile geçireceğiniz her saniyenin tadını çıkarmanız için sizleri bekliyor.

Antalya'da keyifli anların tadını doyasıya çıkaracağınız olanaklar bunlarla sınırlı kalmıyor. Antalya Belek'te bulunan Calista Luxury Resort; yaşam kalitenizi arttırmak ve şehrin kalabalıklığını geride bırakacağınız muhteşem yaşam alanı ile sizlere yepyeni pencereler aralıyor. Denize sıfır olan Calista Luxury Resort her güne yeniden uyanmanın verdiği huzuru yaşatıyor. Doğanın ve denizin birbirine yakıştığı eşsiz manzara ile rahatlamak birbirinden renkli aktiviteler ile güne merhaba demek için bünyesinde özel gıda analiz laboratuar alanı bulunduran tek otel olma özelliği taşıyan Calista Luxury Resort ile tanışma vakti gelmedi mi?

Ayrıcalıkların dünyasına dalıp yepyeni keşifler için yola çıkmaya hazır mısınız? İşte tam da aradığınız adres Crystal Admiral. Çevresini palmiye ağaçları çevreleyen muhteşem mimarisi ile göz dolduran havalarına şehir merkezine ve denize yakınlığı sebebi ile birçok kişinin tercihi olan Crystal Admiral hayallerinizdeki tatilin ötesinde bir imkân sunuyor. Crystal Admiral ile farklılığın keyfini çıkarın.

Hiçbir şeyi düşünmeden sadece tatilinize odaklanmanızı sağlayan Crystal Waterworld anı yaşamak için tercih edilecek konaklama mekânlarından bir tanesi. Türk konseptine uyum sağlayan her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü mekânda size sadece gözlerinizi kapayıp tatilin eşsiz güzelliğinden yararlanmak kalıyor.