Acil tercümana ihtiyacınız olduğundan; etrafınızda yer alan kurumlara bakarak zamanınızı kaybetmenize gerek kalmadan size en iyi hizmeti sunabilmek için buradayız. Tercümanlar; belgelerinizi hukuk alanlarında uygun görülen şekilde başka dilden Türkçe diline çevirmekte uzman kişilerdir.

Yeminli Tercüme işini herkes yapabilir fakat herkes titiz bir şekilde yapmamaktadır. En iyi hizmeti sunabilmek için; tercüme büroları her daim yanınızdadır.

Dünya dillerinden istediğiniz dilden Türkçeye Türkçeden istediğiniz dile tercüme işiniz yapılmaktadır. Bunu yapacak kişinin çok iyi iki dile hakim olması ve hukuk kurallarına göre yapması gerekmektedir. Bu işlem için herkese güvenilmemesi gerektiğini hatırlatırız.

En iyi hizmet ve fiyat garantisini veren tercüme bürosu hizmetimiz ile hem bütçenizi hem de evrakınız  için en iyisini teklif ediyoruz. Belgenizi e-mail ve ya faks yolu ile yollayabilir size geri dönüşünü de istediğiniz yol ile sağlayabilirsiniz.

Tercüme işlemi; uzman kişilerce yapıldığı taktir de işlerinizi kolaylaştırıcı ve hukuk alanında ki engellerinizi ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Büromuzu ziyaret ederek titiz çalıştığımızı görebilirsiniz.

Alya Tercüme