Bu yıl sevgilime çok güzel bir doğum günü yapmak istiyorum ama ne yapacağıma bir türlü karar veremedim. Aslında her anı güzel olsun ve beraber olsun istiyorum ama yapılacak o kadar fazla alternatif var ki ben kararsız kalmış durumdayım. Öncelikle ne yaparsam yapayım ona güzel bir şiir yazmayı düşünüyorum. Bunların arasında en güzel sözler yer alacak ve ona olan duygularımı tam olarak anlatacak.

Özellikle o, duygusal konuşmalara bayılır ama ben öyle her zaman bunu yapabilen insanlardan olamadım. Bu sebeple onun için özellikle o gün güzel aşk sözlerini bir araya toplayıp sürpriz yapmak istiyorum. Yani farklı farklı cümleleri bir kolaj gibi sunmak çok hoş olur diye düşünüyorum. Elbette hepsini alıntı yapmayacağım bazılarını da kendim yazacağım. Birçok web adresi gezdim ama tam olarak istediğim gibi güzel sözleri bulamadım, ta ki o adresi görene kadar. İçinde o kadar güzel sözler vardı ki açıkçası ben bile aşka gelip kendim karaladım bir şeyler.

Şimdi hepsini çok hoş bir şekilde toplayacak ve ona hediye ediyor olacağım. Yanında artık şık bir yemek ya da sürpriz olacak ama benim için önemli olan kısmı da ona duygularımı açabilmem olacak. Umarım o da bu güzel aşk sözlerini beğenir ve beraber çok güzel ve anlamlı bir gün geçiririz. Bence sizde ne sürpriz yaparsanız yapın ama mutlaka ona güzel sözler söylemekten çekinmeyin.