Otellerin adalar üzerine kurulu olan ve belkide ömrünüzde ki en güzel ve en özel tatilinizi yaşacağınız bir tatil için Maldivler turu sizleri bekliyor olacaktır.

En özel balayı tercihleri için Maldivler Turu

Maldivler Balayı Turları, dünyanın en çok tercih edilen balayı tatil merkezidir. Maldivler eşsiz kumsalları ve denizi ile sessiz ve sakin bir tatil geçirmek isteyen misafirlerimiz için dünyanın en güzel bölgesidir.

Maldivlerde tüm otellerde dalış okulları bulunmaktadır. Dalış yapmaya yeni başlayanlar ve profesyoneller için Maldivler, dünyanın en iyi seçimlerinden biridir. Maldivler mükemmel tropik ada kaçış olduğunu!

Bu iridescently turkuaz su, saf beyaz kumlu plajları, sazdan çatı bungalov olduğunu, sonsuzluk havuzu, dışında başka bir yerde dünyanın dan Maldivler ayarlar egzotik deniz yaşamı, mutfak maceralarını, güzel Maldivlere insanları ve dünya standartlarında kaplıcaları kenarlı.

Maldivler lüks seviyesinde her tesis kendi özel adada dünyadaki tek yerdir.Tatil bir binanın yüksekliği Resorts çok samimi ve lüks hissi veren, uzun palmiye ağacının üstünde olmamalıdır. Doğrudan plaj veya lagün kazıklar üzerine inşa sazdan çatı su villa ya bir sazdan çatı plaj bungalov kalıyorum, kendi 'Robinson Crusoe' ada kaçamak yaşayabilirsiniz.