AIDS: HIV virüsü ile birlikte bireylerin bağışıklık sisteminin çökmesine neden olan bir hastalık türüdür. Bulaşıcı hastalık türü olarak vücut sıvıları veya kan yolu ile bir başkasına bulaşabilir. Bu virüs lenfositleri yani bağışıklık sisteminin temelini oluşturan hücreleri tahrip ederek yok eder ve içlerinde devamlı olarak çoğalabilir. Bu virüs sıvı olarak kan, meni, vajina ve rahim gibi bölgelerden oluşan sıvılar ile bulaşabilir.

Hepatit B (HBV): Taşıyıcılık oranları yaklaşık olarak % 3 ile % 7 arasında yer alabilmektedir. Bu hastalık da kan yolu ile iğneden yapılan damar içi uyuşturucu kullanımı, koruyucusuz cinsel ilişki veya kesici aletler ile oluşabilmektedir.Bulaşmasından sonra yaklaşık olarak ilk 40 gün ile 6 ay gibi bir süre içerisinde etkileri belirebilmektedir. Bu dönem içerisinde aşırı yoğunluk, karın ağrıları, iştahın kapanması, kusma, idrarın farklı renkte gelmesi ile fark edilebilir.

Ürünler : Piyasada rahatlıkla kullanabileceğiniz ürün arasında kamagra , kamagra jel ilk sırada gelir.

Genitalherpese: HerpesSimpleks Virüsü olarak bilinen ve birçok yan etkiye sahip hastalığa yol açan bu enfeksiyon çeşidi uçuk olarak bilinen lezyonlar halinde kendini gösterebilmektedir. En sık olrak görülebilen cinsel yolla bulaşıcı olan hastalık türüne örnek olarak gösterilebilmektedir.

Cinsel ilişkinizden sonra bu tür etkileri gördüğünüzde mutlaka ve mutlaka dokta başvurarak çeşitli testlerinizi yaptırmanız gerekebilmektedir. Önemsenmeyecek olan bu hastalıklar uzun soluklu olarak kalıcı sorunları doğurabilmektedir.