Alışveriş yapmayı zahmetli olmaktan çıkarıp bir keyfe dönüştüren internet; aynı zamanda güçlü bir rekabet dünyasına da sahne oluyor. Envai çeşit ürünü satışa sunan e-ticaret siteleri daha fazla müşteriye sahip olmak için yıl boyunca çeşitli kampanyalar düzenliyor. Ancak buna karşın bazı web adresleri rakiplerinden her daim bir adım önde olmayı başarıyor. Bunun bir örneği de netsiparis.com adresinde yaşanıyor. Kısa sürede yüksek oranda müşteriye sahip olan bu adres, elbette çeşitli kampanyalar düzenliyor ve indirimler de uyguluyor. Ancak sitenin popülerliğini borçlu olduğu asıl husus; müşterilerine sunduğu avantajlar oluyor!

Netsiparis.com Alışveriş Keyfini Arttırmayı Başarıyor!

Sitenin sunduğu avantajların bir bölümü ekonomik değer taşıyor. Ancak bir bölümü de sadece müşterilerin alışveriş keyfini ikiye katlamaya yönelik! Yani sadece uygun fiyatlardan söz edilmiyor. İnternet üzerinden alışveriş yapanların daha keyifli bir şekilde alışverişlerini sonlandırmalarını sağlayacak tüm unsurlar netsiparis.com tarafından ziyaretçilerine sunuluyor. Dolayısıyla binlerce kişi farklı adreslere yönelmek yerine tüm gereksinimlerini bu site üzerinden karşılıyor. Zengin ürün çeşitliliği de ziyaretçilerin beklentilerini en üst düzeyde karşılamayı başarıyor.

Peki, netsiparis.com müşterilerine hangi avantajları sunuyor? Öncelikle yılın sadece belirli dönemlerinde değil yıl boyunca mutlaka indirimli ürün bulmak mümkün! Yani düzenli olarak siteyi ziyaret edenler, evinin ya da ofisinin tüm gereksinimlerini indirimli fiyatlarla karşılama avantajını da elde etmiş oluyor. Bunun yanı sıra sitenin “fırsat ürünleri” köşesinde zaten fiyatı düşük olan ürünler bulunmuyor. No frost buzdolabı, LCD TV, ankastre set gibi pek çok kişinin satın almak için bir maddi birikim yapmasını gerektiren ürünler yer alıyor. Dolayısıyla bu köşede yer alan ürünlerin gerçek bir fırsat değeri taşıyor olması da sitenin avantajları arasında yer alıyor.

Ödeme noktasında da sitenin müşterileri çeşitli avantajlarla karşılaşıyor. Örneğin sadece kredi kartı ile ödeme yapma zorunluluğu bu site için geçerli değil! PayPal gibi alternatif ödeme yöntemleri ile de alışveriş ödemesi yapılabiliyor. Kredi kartı olmayanlar yahut limiti dolduğu için kartını kullanamayanlar da ihtiyaçlarını ertelemek zorunda kalmıyor. Taksitler elbette sitenin tüm müşterilerine sunduğu ödeme seçenekleri arasında yer alıyor. Ne alırsanız alın, sayısı 9’a kadar çıkabilen taksitlerle ödemenizi yapabiliyorsunuz. Bazı ürünlere çeşitli kargo fırsatlarının da eşlik ediyor olması hem ekonomik açıdan müşterilerin yüzünü güldürüyor, hem de alışveriş masraflarında bir tasarruf yapılması sağlanıyor.

Ekonomik değer taşımasa da müşterilerin alışveriş keyfi için önemli olan avantajlar da söz konusu! Örneğin bu sitede aradığınız ürünün sadece bir ya da iki farklı modeli ile karşılaşmanız çok zor. Çünkü tüm ürünler alternatif markalar ve modeller ile birlikte beğeniye sunuluyor. Örneğin bir tablet satın almak istediğinizde, lider markaların tüm modelleri ile karşılaşabiliyorsunuz. Zengin bir seçenek yelpazesi arasından tercih yapabildiğiniz için, kullanımına en uygun ürünü bulmanız da mümkün olabiliyor. Ayrıca beğendiğiniz ürünü alternatifleriyle ya da rakipleriyle kıyaslamanız da mümkün oluyor. Bu kıyaslamayı ürün açıklamaları bölümünde yer alan bilgileri okuyarak yapabiliyor, farklı sitelerde araştırma yapmaya gerek duymuyorsunuz.

Sitenin binlerce ürünü satışa sunmasına karşın son derece pratik bir ara yüze sahip olduğu da unutulmamalıdır! Satışa sunulan tüm ürünler, özenle hazırlanan kategoriler altında toplanmış durumda! Hatta bu kategoriler de kendi içerisinde alt kategorilere ayrılıyor ve en fazla 2 tıkla aradığınız ürünü karşınızda görebiliyorsunuz. Üstelik sayfada alternatif ürünler de yer alıyor. Sitenin müşterilerine sunduğu bir diğer avantaj da bazı ürünlerin inanılmaz oranlarda indirime girmesi oluyor. Piyasa değerinin bir hayli altında satılan bu ürünleri hemen satın alabiliyor ve bütçenizi zorlamadan ödemenizi yapabiliyorsunuz.