İnsan sağlığını doğrudan ilgilendiren bir uygulama olan böcek ilaçlama işlemi, basit ilaçlar ya da yanlış teknikler ile uygulandığında haşerelere karşı bir etki sağlamayacağı gibi insan sağlığını da tehdit etmektedir. Bu nedenle böcek ilaçlama uygulamalarının, kaliteli haşere ilaçları ve profesyonel teknikler ile uygulanması şarttır. Uzman ilaçlama ekipleri aracılığı ile ziraat mühendisleri tarafından hazırlanan böcek ilaçları kullanarak uygulama yapan Yeşil ilaçlama, zararlı canlılar karşı kısa sürede etkili çözüm sağladığı gibi, insan ve çevre sağlığına da hiçbir zarar vermemektedir. Bu açıdan, alanında lider ilaçlama şirketi olan Yeşil Böcek ilaçlama, haşere türüne özgü ilaçlar hazırlamakta ve ortamın şartlarını belirleyerek, en uygun ilaçlama yöntemini belirleyerek işlem yapmaktadır.

Yeşil ilaçlama; Bursa, İzmir ve İstanbul illerinin her bölgesinde böcek ilaçlama hizmeti veren bir şirket olmakla birlikte, zararlı canlıları yok etmek için kaliteli haşere ilaçları kullanmakta ve sağlık bakanlığı yönergeleri doğrultusunda ilaçlama hizmeti yapmak gereklidir. Kalitesiz haşere ilaçları için olduğu gibi, basit ilaçlama yöntemleri de ciddi sağlık sorunlarının oluşmasına yol açabilmektedir. Bu nedenle Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı şekilde; kaliteli böcek ilaçları ve ilaçlama yöntemleri ile uygulama yapan Yeşil ilaçlama, %100 garantili şekilde hizmet vermektedir. İstanbul’un yanı sıra İzmir ve Bursa’da da gerek kalabalık nüfus, gerekse iklim şartları nedeniyle her alanda görülebilen haşerelere karşı önlem oluşturmak ve zararlı canlıların çoğalmasını önleyerek, oluşabilecek zararların önüne geçmek için haşere ilaçlama hizmeti sunan şirketimiz; daire, bina, bodrum gibi alanların yanı sıra; iş yeri, fırın, fabrika, bahçe, rezidans gibi alanların tümünde böcek türleri ve kemirgen çeşitlerine karşı uygulama yapmaktadır.

Haşere türüne bağlı olarak buharlama ya da püskürtme teknikleri ya da farklı formdaki böcek ilaçları ile böcek ilaçlama uygulamaları yapan Yeşil ilaçlama, parazitlere, gider böceklerine, zehirlilere ve kemirgenlere karşı kesin çözüm sağlayan uygulamalar ile sağlıklı alanlar oluşturmaktadır. Zararlı canlılara karşı yapılan mücadeleler, sağlık açısından olduğu gibi, maddi zararların önüne geçebilmek için de büyük önem taşımaktadır. Bu durumun farkında olan ve her alanda %100 etkili böcek ilaçları ile uygulama yapan Yeşil ilaçlama, ekonomik ilaçlama fiyatları ile hizmet vermektedir. Sağlık açısından hiçbir tehlike yaratmayan ve maddi zararların oluşmasına yol açmayan uygulamalar ile hizmet veren Yeşil ilaçlama şirketi, böcek ilaçlama alanında uzman ve Sağlık Bakanlığı onayına sahip ender firmalardan biridir.

Yeşil ilaçlama ile çevre dostu ilaçlama yaptırabilirsiniz.