Ülkemizde artık televizyon kültürü kısmen internet ortamına taşındı. Artık insanlar kanalları televizyondan takip etmek yerine, tabletlerinde, akıllı telefonlarında ya da bilgisayarlarında televizyon izliyor. Önemli bulduğu dizilerin ve programlarının hiçbir bölümünü kaçırmadan buralardan izliyor. 

ATV ve Star TV de en çok izlenen, yarışmaları ve yapımları en çok takip edilen ulusal televizyon kanallarından. İnternetten TV izleyenlerin önemli bir kısmı ATV ve Star TV takip ediyor.

Dizilerin değişilmez televizyonu ATV'nin yayını Türkiye'de birçok internet sitesinde yapılıyor, artık ATV ve Star TV izleyicileri, mobil dünyanın geliştiği ve herkesin bir dizüstü bilgisayarı ya da akıllı cep telefonu sahibi olduğu bu dönemde internette televizyon izliyorlar. Atv canlı izleme noktasında bu sebepten dolayı girebileceğiniz birçok internet sitesi bulunuyor. Artık ATV'nin harika dizilerini, yarışma programlarını, haber programlarını kaçırmak yok, internette hayat çevrimiçi ve televizyon tutkunları bundan böyle koltuğuna uzanarak rahat rahat izliyorlar.

Star TV de en az ATV kadar izleyici kitlesi bulunan, insanların ilgiyle takip ettiği ve başından ayrılamadığı bir televizyon kanalı. Star tv canlı izlemek için birçok internet sitesinden faydalanabilirsiniz. Muhteşem Yüzyıl gibi birçok harika dizi, muhteşem yarışma programları, heyecanlı ve eğlenceli anlar sizleri Star tv'de bekliyor.. Star Tv izleyicileri internetten ya da akıllı cep telefonlarından takip edebildikleri kanal ile nerede olurlarsa olsunlar televizyon keyfinden mahrum kalmıyor.