Dünyanın en kaliteli sitesinde bulunmaya hazır mısınız? Bilgi birikimi anlamında birçok kişinin ilgisini çeken bu süper ortamlarda kendinize göre en iyi haber niteliği taşıyan yazıları bir araya getirip bilginizi tekrardan güncellemeye başlayacaksınız. Dönemsel olarak kendi birikimini yapan ve birçok kişiye hitap eden bu sitelerimizde zamanınızı daha verimli kullanabileceksiniz.

Ateş Ve Su adlı sitemiz özenle hazırlanan ve beğeneceğiniz oyunları barındırmaktadır. Herkesin ilgisini çeken bu yeni Oyun Portalımızda vakit geçirmek adın size sunulan en önemli karakter analizini yapıp yeni bir parkur içine girmeyi amaçlayacaksınız. Parkurlarda sizi bekleyen bir birinden özel yetenek işi olan bu bölümlü parkurlarda Ateş Ve Su karakterlerini canlandırırken yanınıza en iyi arkadaşınızı alıp yeni bir maceranın içine girerek gücünüzü ve yeteneğinizi bu ortamda geliştirmeye gayret edeceksiniz. Son yılların en gözde oyuncuları arasına adını yazan bu karakterler ile karşı karşıya geldiğiniz an karşınıza 15 bölümden oluşan bir düzeneğin çıkacağını gözlemleyebilirsiniz.

Bu düzenekte bulunan birçok rakip düşmanlarınızı etkisiz hale getirmek adına oyununun kurallarına çok dikkat edip elmasların ve altınların bulunduğu noktaya doğru gitmeye başlayacaksınız. Parkurlarda yönünüzü bulmak adına ekranın üst bölümündeki HARİTA seçimini MOUSE ile tıklayıp yepyeni bir etabın içine yeniden girmeyi amaçlayacaksınız. Zorlu bölümlerde birçok güçlü rakipler ile karşılaşıp gücünüzü ve yeteneğinizi anında göstermeyi planlayacaksınız. Dünyanın en zorlu rakipleri ile karşılaşırken sizden istenilen performansı sahaya sürmek adına kontrolünüzü ve dengenizi iyi koruyup klavyenin (KONTROL) tuşları ile hareketlendirip anında çıkış kapısına doğru emin adımlar ile ilerleyerek yepyeni bir etap ile karşı karşıya kalabileceksiniz.

Yepyeni oyunlarımızdan biri olan Ateş Ve Su Oyunu ile sizlere yeni parkurlar ile gelmekteyiz. Özellik bakımından birçok kişiye hitap eden bu etaplar ile yeni bir eğlencenin içinde kendinize yer açmak adına en özel seviyenizi sahalara yansıtmayı amaçlamalısınız. Tüm dünyanın beğenisini toplayan bu karakterler ile yeni bir eğlencenin içine kendinizi atabilmek için ekranındaki OYUN ayarlarını yapıp oynayacağınız karakterin özelliğini göz önünde bulundurup yeni bir etap için önemli hamleler yapmaya başlayacaksınız. Ülkenin en çok takip edilen oyuncu sıralamasında zirveye ilerleyen bu etaplar ile yepyeni bir oluşumun içinde kendinizi bulacaksınız. Bu oyunda yerinizi alabilmek için ekranın üst bölmesindeki 5 farklı bölümden birini seçerek yetenek isteyen parkurlara adınızı yazdırmayı planlayacaksınız. Zorlu bölümde değişik türde hayvanlar ve yaratıklar görebilirsiniz. Bu yaratıklardan geçebilmek adına klavyenin (YÖN) ve (A-S-D-W) tuşlarını kullanmanız yeterli olacaktır. Etabın sonunda sizi bekleyen yeni arkadaşınız ile buluşabilmek adına süratinizi çok özenle yapıp parkurun dışına çıkmamak için en ideal çalışma ortamına doğru yol alacaksınız. Birçok maceranın içinde büyük rol üstlenen bu ikili ile dünyanın farklı bölgelerinde yarışma şansını elde edebilirsiniz. Herkes tarafından merakla beklenen bu yarışlar ile konsantrasyonunuzu ön planda tutup yeni bir alan için önemli yeteneğinizi ön planda tutmaya gayret edeceksiniz.

Oyunumuz Ateş Ve Su 2 diğer bölümler ile bağlı olduğu için etapta çok rahat edebileceksiniz. Kişiler aynı ama etaplar farklı olduğu için size uyabilecek farklı nitelikteki bölümleri seçerek yerin altındaki dolambaçların (labirent) içine girerek maceranıza kaldığınız yerden devam edeceksiniz. Labirentin farklı bölümlerinde size meydan okuyan düşman orduları ile karşılaştığınız an elinizdeki silahı MOUSE ile kullanıp anında ateş etmeye başlayacaksınız. Ateş etmiş olduğunuz her bir karakter için değişik puan sistemleri ile karşı karşıya kalabileceksiniz. Çocuklar ve yetişkinler tarafından daima takip edilen bu yıldız karakterlerin zamanla birçok yeni oyunlarının çıktığını görebilirsiniz. Yeteneğe dayalı olan ve güç gösterisinin ortaya çıktığı bu bölümleri sırasıyla geçerken elmasları bay geçmemelisiniz. Enerji ve kalite seviyenizi daha da üst sınırlara taşımak adına lavların ve suların bulunduğu alanları inceleyip ona göre tedbir almalısınız. Yeni parkurda en önemli branşınızı ortaya koyarken gerekli mücadele şeklinizi ortaya koyup yeni bir oyun ile karşı karşıya gelebilmek için size göstermiş olduğumuz yolu takip edip kırmızı noktanın bulunduğu noktaya doğru yol aldığınız an yepyeni oyuncular ile kalitenizi bir anda rakiplerinize hissettirebileceksiniz. Unutmayın bu oyunlarda ne kadar hızlı olursanız o kadar çok puan geliri elde edebilir şansınızı daha da yükseğe çekebilirsiniz.