Bu yazımda sizlere Aralık ayının en güzel oyunları hakkında bazı bilgiler ve ipuçları vereceğim. Öncelikle büyük bir çıkış yapan Ateş ve Su 4 oyununun 1. sıradaki yerini koruduğunu belirteyim. Arkasından 2. sırada büyük bir patlama yaparak gelen Gumball ve Arkadaşı Buluşma oyunu geliyor. 3. sırada ise yine bilindik bir oyun yer alıyor. Bola Avrupa Kupası... Şimdi sizlere bu 3 oyunu da tanıtacağım.

Ateş ve Su 4

Son dönemde büyük bir çıkış yapan ve 1. sıraya yerleştikten sonra da yerini kimseye kaptırmayan Ateş ve Su 4 oyunu, binlerce oyun severin büyük bir heyecan ve keyif ile oynadığı bir oyundur. Ateş ve Su oyununun en son versiyonu olan bu oyun; yine ateş çocuk ve su kızın gizemli maceralarına sahne olacak. Teleport kapılardan geçecek olan kahramanlarımız daha sonra ışınlanarak gizemli kapıları ulaşmaya çalışacaklar. Siz de karakterlerimizi yönlendirerek onlara yardımcı olmaya çalışacaksınız. 2 kişilik oynanılan bu beceri oyununu huup oyun sitesinden dilediğiniz zaman oynayabilirsiniz.

Gumball ve Arkadaşı Buluşma

Aralık ayının en güzel oyunları sıralamasında 2. sırada kendine yer bulan bu zeka oyununda; engellerle dolu olan yolda Gumball karakterini yönlendirecek ve onun zekası ile arkadaşı Darwin'in yanına gitmesini sağlayacaksınız. Bu arada yoldaki jelibonları toplamayı ve daha fazla puan almayı unutmayın. Oyunu aşağıdaki linke tıklayarak rahatlıkla oynayabilirsiniz.

Bola Avrupa Kupası

Türkiye'nin de yer aldığı Avrupa Kupası futbol oyunu olan Bola Avrupa Kupası oyununda tıpkı FIFA ve PES oyunlarında olduğu gibi kaliteli ve eğlenceli bir şekilde maçlar yapacaksınız. Elemeleri bir bir geçerek finale ve seçtiğiniz takım ile şampiyonluğa koşacağınız bu yolda sizleri birbirinden zorlu rakipler bekliyor. Oyunu huup oyunlar sitesinden dilediğiniz zaman oynayabilir ve bu Avrupa kupasında adınızı duyurabilirsiniz.

Yukarıda yer alan 3 oyun da Aralık ayının en güzel oyunları arasında yer almaktadır. Daha birçok alanda en güzel oyunlar sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. En iyi oyunlara erişim sağlamak için takipte kalın.