Değişen hayat koşulları anaokullarını zorunlu hale getirdi. Artık ülkemizin her yerinde çok yaygın anaokulları var. Çocuklar artık eskisi gibi sokaklarda, mahalle aralarında değil anaokullarında yetişiyor.

Çok sayıda anaokulu olunca aileler de en kıymetli varlıkları olan çocuklarının iyi bir anaokuluna gitmesi için seçici oluyorlar.

Her anaokulunu araştırıp, tek tek her odasını inceliyorlar.

Çünkü çocuklarının bilinçli ve güvenilir ellerde olduğunu görmek istiyorlar.

Ailelerin bu hassasiyeti çok haklı. Haberlerde sürekli okuyoruz, Çin’den gelen, çok ucuza mal edilen, içinde zehirli kimyasallar kullanılmış çocuk oyuncakları ve çeşitli ürünleri her yerde. Bu haberleri okuyan ailelerin daha dikkatli ve özenli davranması çok doğal.

Anaokulları da hem ailelerin bu haklı duyarlılıkları nedeniyle, hem yaptıkları işe saygı gereği kaliteli anaokulu malzemeleri kullanmaya özen göstermeli.

İnsan sağlığına zararlı ham maddelerden üretilmeyen anaokulu malzemelerini tercih etmeli.

Ayrıca tercih edilecek anaokulu malzemelerinin çocukların seveceği, gelişimlerine katkı sağlayan ürünler olmasına da önem vermek gerekir.

Anaokullarına lazım olabilecek anaokulu mobilyalarını, top havuzlarını, oyun havuzlarını, kampetleri, papatya minderleri, anaokulu minderlerini, anaokulları için halılar gibi birçok ürünü Linatoys’tan alabilirsiniz.

Linatoys tüm bu ürünleri İstanbul Beylikzdüzü’nde kendi tesisinde üretmekte ve anaokullarına hizmet vermekte.